DOLAR 32,5765
EURO 34,8168
ALTIN 2419,125
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akra Talks kaldığı yerden devam ediyor

    Akra Talks kaldığı yerden devam ediyor
    21.09.2018
    A+
    A-
    Birbirinden seçkin konu ve konuklarıyla şimdiye kadar 33 kez düzenlenen Akra Talks’un Eylül ayında gerçekleştirilen 34’üncü programının konukları Biz Evde Yokuz’dan tanıdığımız Duygu Pınar Şar ve Bilgehan Çelik oldu.
     
    Akra Urban Social Lounge’ta gerçekeştirilen sohbette; Biz Evde Yokuz’un başlangıç hikayesini anlatarak konuşmasına başlayan Duygu Pınar Şar, “Birçok kişi bizi gezgin olarak tanımlasa da amacımız kesinlikle gezgin olmak değildi. Bu nedenle yola, gezgin olmayı hayal ederek çıkmamıştık. Çünkü ikimiz de hayatımıza farklı deneyimler katmak istiyorduk, inanın hala katmak istediğimiz bir sürü şey var” dedi.
    Birlikte gezmekten çok mutluyuz
    Birbirlerini bulmanın çok büyük bir şans olduğunu ifade eden Bilgehan Çelik, “Biz gezmenin ve birlikte olmanın yanı sıra aynı zamanda şirketimizde ortağız da. Ancak deneyimlerimiz bize herkesin sorumluluk alanını bilmesi ve ona göre hareket etmesi gerektiğini öğretti. Herkes kendi sorumluluğunu bilerek, ona göre hareket ederse inanın birlikte bir şeyleri yapmak çok daha zevkli bir hale geliyor” şeklinde konuştu.
     
    Deneysel bir hayat yaşıyoruz
    Bir evlerinin olup olmadığıyla ilgili yöneltilen soruya ise gülümseyerek cevap veren Şar konuşmasına şu sözlerle devam etti: “En başta da dediğimiz gibi, biz çok deneysel bir hayat yaşıyoruz. Gerçekten merak edenler için söyleyelim. Evet, şu anda bir evimiz var ama bir dönem cidden yoktu” dedi.
    Alt yapı sorunu olan yerleri duyurmuyoruz
    Gezip gördükleri bazı yerleri paylaşmadıklarını belirten Biz Evde Yokuz, doğaya verilen zararlar, ormanlara atılan çöplerden dolayı büyük üzüntü duyduklarını, sırf bu yüzden alt yapı sorunu olan keşfedilmemiş güzel yerlerin tanıtımını yapmadıklarını belirttiler.
    Düzenlendiği ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle takip edilen Akra Talks, sürpriz konu ve konuklarıyla bu sezon da yine dopdolu geçmeye devam edecek.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.