DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aksa Jeneratör inşaat ve makine sektörüyle buluşuyor

    Aksa Jeneratör inşaat ve makine sektörüyle buluşuyor

    Türkiye’nin lider jeneratör markası Aksa Jeneratör, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 15. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı’na (KOMATEK 2017) katılıyor. Türkiye’yi global iş makineleri endüstrisi ile buluşturacak fuarda Aksa Jeneratör, inşaat ve makine sektörüyle bir araya gelecek.

    Dünyanın ilk beş jeneratör üreticisinden biri olan Aksa Jeneratör, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek KOMATEK 2017 Fuarı’nda, inşaat ve makine sektörü ile buluşmaya hazırlanıyor. Aksa Jeneratör, 2015 yılında ağırladığı 33 binin üzerinde ziyaretçisiyle bölgenin en büyük ve önemli inşaat ve makine ekipmanları fuarı olan KOMATEK 2017’de yeni ürünlerini sergilerken, sektör profesyonellerine jeneratör sektöründe kiralama alternatifleri ve detaylarıyla ilgili bilgilendirme de yapacak.

    Bu yıl 15’cisi düzenlenen KOMATEK 2017’nin Anadolu’da sektör profesyonelleri ile bir araya gelmek için önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Aksa Jeneratör Ceo’su Alper Peker, fuara ilişkin şunları söyledi:

    “Gerek yurtdışında gerekse yurtiçinde katıldığımız fuarlarla dünyanın her bir noktasından müşterilerimizle buluşuyor, çözüm ortağı oluyoruz. İş ve inşaat, makine, teknoloji ve ekipmanları sektörlerinde Türkiye’nin en büyük ve önemli fuarlarından olan KOMATEK bu yüzden bizler için büyük önem taşıyor. Türkiye’nin lider jeneratör markası Aksa olarak, farklı sektörlerde ve pazarlarda müşterilerimizle buluşmaya devam edeceğiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.