DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aksesuarda ekose trendine Desa yorumu

    Aksesuarda ekose trendine Desa yorumu
    12.12.2017
    A+
    A-

    Zamansız tasarımların öncüsü DESA, 70’lerin unutulmaz deseni ekoseyi kendi yorumu ile yeniden moda sahnesine çıkarıyor. Stiliyle ön planda olanların vazgeçilmez deseni ekose, DESA’nın Kış 2017-18 koleksiyonunda tivil kumaş ile buluşarak nostaljinin modern yansımasını ortaya koyuyor.

    Desa, kış koleksiyonunda ekose çanta ve ayakkabılarla tüm moda severleri Retro şıklığı yeniden keşfetmeye davet ediyor. Lacivert, gri ve kahve tonların hakimiyetindeki DESA ekosesi ile aksesuar, tamamlayıcı parça olmanın çok ötesine geçerek stilinizin yıldızı oluyor.

    Deri toka ve detaylar ile zenginleşen sırt ve el çantaları yeni sezonun vazgeçilmez aksesuarları olmaya hazırlanıyor. Altınla gümüşün, siyahla lacivertin kontrastı, DESA ekosesinde benzersiz bir ahenk ile sunuluyor.

    Moda severlerin tutkusu ayakkabılar ise sneaker ve bot tasarımlarıyla koleksiyondaki yerini alıyor. Ekose, tivil kumaş, süet ve derinin ustaca harmanlanması ile Desa, günlük şıklığın garantisini sunuyor.

    Kaliteli işçiliği, tasarımları ve yenilikleri ile modaya yön veren DESA, zamansız trend ekoseyi modernize ederek stil sahibi görünümüyle fark yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.