DOLAR 32,5868
EURO 34,8221
ALTIN 2414,825
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aktaşlar yeni yatırımı ‘Pideor’ ile franchise atağında!

    Aktaşlar yeni yatırımı ‘Pideor’  ile franchise atağında!
    10.10.2017
    A+
    A-

    Aktaşlar Lezzet Grubu, sektörün önemli buluşma platformlarından biri olan Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yeni yatırımı ‘Pideor’ markasının tüm detaylarını yeni yatırımcılarla paylaşmak için gün sayıyor.

     Ordu’da 1981 yılında kurulan Aktaşlar Lezzet Grubu, Nelipide’den sonraki yeni yatırımı Pideor markasıyla bu yıl 15’incisi düzenlenen Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yer almaya hazırlanıyor.

    Pideor markasıyla Fast-food sektörüne hızlı bir giriş yapmak için gün sayan Aktaşlar, fuar kapsamanda markanın tüm detaylarını yeni yatırımcılarla paylaşacak. Yoğun fizibilite çalışmalarından sonra Pideor’un ilk şubesini İstanbul Beşiktaş’ta açma kararı alan marka, 2017 yılsonuna 10 şube açma hedefiyle yol haritasını çizmiş durumda.

    Nelipide Gurme markasında olduğu gibi Pideor markasında da franchise verme konusunda hassasiyetleri bulunduğunu söyleyen Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş,Dünyanın her yerinde hamur ve üzerine konan malzeme ile yapılmış ürünler farklı isimler ile kabul görmüş ve sevilmiştir. Türkiye’nin her yöresinde hatta bazı yörelerde il bazında farklı tarz ve şekillerde pide yapılmaktadır. İnsanlarımız bu pideleri yerinde tüketmeyi seviyor fakat aynı standart ve kalitede pideyi istediği her yerde bulamadığı için alışkanlığa dönüştüremiyor. Pideor her bölgede aynı kalite ve standart ile hizmet vereceği için pide yeme alışkanlığını kazandıracak marka olacak” dedi. Yeni şube yatırımlarında öncelikle lokasyona çok önem verdiklerini belirterek cadde üzerindeki uygun lokasyonlarda yer almak istediklerini aktaran Aktaş, hizmet sektöründe çalışmaya istekli girişimcilerle yeni bayilikler oluşturmak istediklerini de sözlerine ekledi.

    Öte yandan öncelikle İstanbul’un çeşitli bölgelerinde daha sonra Ankara, İzmir gibi metropol şehirleri Pideor markasıyla buluşturmak istediklerini söyleyen Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, toplam şube hedefleri ise 400 olarak belirlediklerinin altını çizdi.
    CNR Fuar Merkezi’nde yer alan 6.Hall ve D-103 no’lu Pideor standını ziyaret edebilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.