DOLAR 32,5987
EURO 34,7865
ALTIN 2406,905
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akten Kozmetik 2018 ciro hedefini 30 milyon TL olarak belirledi

    Akten Kozmetik 2018 ciro hedefini 30 milyon TL olarak belirledi
    19.12.2017
    A+
    A-

    • Thalia Naturel Beauty mağazaları Hollanda, Almanya, İsviçre ve Belçika’da açılacak.

    Doğal ürünlerinden ve teknolojiden aldığı güçle her yıl % 100 büyüme gerçekleştiren Akten Kozmetik, Thalia Natural Beauty markasıyla mağazalaşacak. İlk mağazayı kuruluşlarının 30. yılı olan 2018’de İstanbul’da açacaklarını belirten Akten Kozmetik Genel Müdürü Gökhan Kara, “Bu şekilde global markalar arasındaki yerimizi sağlamlaştıracağız” dedi.

    Akten Kozmetik, yurt dışından gelen mağaza talebini dikkate alarak Almanya, Hollanda, İsviçre ve Belçika’da da mağaza açacak.

    “Doğallığı yaşamak hakkınız!” sloganı ile 220’den fazla ürün çeşidine sahip olan Thalia Natural Beauty markasıyla kozmetik sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen Akten Kozmetik, yeni yıla iddialı giriyor. Akten Kozmetik, kuruluşunun 30. yılı olan 2018’de ilk konsept mağazasını İstanbul’da açacak ve yıl içinde Türkiye’deki mağaza sayısını 4’e çıkaracak. “Global markalar arasındaki yerimizi sağlamlaştıracağız” diyen Akten Kozmetik Genel Müdürü Gökhan Kara, Türkiye’de doğan % 100 yerli bir kozmetik markası olmanın haklı gururunu taşıdıklarını söyledi.

    AVRUPA’DA 4 KONSEPT MAĞAZA AÇILACAK

    Gökhan Kara, Avrupa ülkelerine ihracatlarını Hollanda’da bulunan Thalia Cosmetics isimli şirketleri üzerinden yürüttüklerini ve Thalia Natural Beauty markasına Avrupa’dan ciddi mağaza talebi geldiğini belirtti. Akten Kozmetik bu kapsamda 2018 yılı içinde Hollanda, Almanya, İsviçre ve Belçika’da da konsept mağazalar açacak.

    2018 CİRO HEDEFİ 30 MİLYON TL

    Her yıl % 100 büyüme gerçekleştirdiklerinin altını çizen Gökhan Kara, “2018 bizim için gerçek bir atılım yılı olacak. 2018 ciro hedefimiz 30 milyon TL. İhracat yaptığımız ülkelerin sayısını ise 20’den 27’ye çıkaracağız” dedi.

    Akten Kozmetik Ar-Ge Merkezi’nin açılışını da 2018’de yapacaklarını belirten Gökhan Kara, “Yeni ürün geliştirme noktasında teknolojinin ve Ar-Ge’nin gücüne inanıyoruz. Yeni Ar-Ge merkezimiz ürünlerimize olan güveni daha da artıracaktır” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.