DOLAR 32,568
EURO 34,8706
ALTIN 2425,733
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akten Kozmetik Dubai 23. Beautyworld Middle East Fuarı’nda

    Akten Kozmetik Dubai 23. Beautyworld Middle East Fuarı’nda
    21.05.2018
    A+
    A-

    Akten Kozmetik, yüzde yüz doğal ve yüzde yüz inovatif Thalia Natural Beauty ve Private Label ürünleriyle Dubai’de gerçekleştirilen 1.600 firmanın, 42 bin ticari alıcının yer aldığı Beautyworld Middle East Fuarı’na katıldı.

    Ortadoğu’yu engin bir pazar olarak gördüklerini vurgulayan Akten Kozmetik Genel Müdürü Gökhan Kara, “Fuarın geniş ihraç potansiyelimizin fiili ihracata dönüştürülmesi yönünde önemli katkıları olacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

    Akten Kozmetik, 8-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük kozmetik ve kişisel bakım etkinliklerinden biri olan Beautyworld Middle East Fuarı’na katıldı.

    Bu yıl 23. kez düzenlenen fuarda Akten Kozmetik, hem yüzde yüz doğal ve inovatif markası Thalia Natural Beauty hem de Private Label ürünlerini sergiledi.

    Fuarda Thalia’nın en yeni ürünleri tanıtıldı

    “Doğallığı Yaşamak Hakkınız” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Akten Kozmetik; 1.600 firmanın, 42 bin ticari alıcının, güzellik ve sağlık endüstrisinden profesyonellerin ve son kullanıcıların katıldığı Beautyworld Middle East Fuarı kapsamında, 250’den fazla ürün çeşidine sahip olan Thalia Natural Beauty markasıyla ilgi gördü.

    Fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunulan Thalia Natural Beauty markalı ürünler arasında doğanın saflığını ışıltılarla cilde taşıyan Sakura Age Defence Serisi, yaşlanma karşıtı Pearl & Petide Reverse Age Serisi, erkekler için yaratılan Lime & Cool Serisi gibi yepyeni seriler de yer aldı.

    Gökhan Kara: “Vizyonumuz tüm dünyayı Thalia ile buluşturmak”

    Doğal ürünlerinden ve teknolojiden aldığı güçle her yıl yüzde yüz büyüme gerçekleştiren, Türkiye’de olduğu gibi dünyada da büyüme hedefiyle ilerleyen Akten Kozmetik’in Genel Müdürü Gökhan Kara, “Ortadoğu’yu engin bir pazar olarak görüyoruz. Özel bir önem verdiğimiz Beautyworld Middle East Fuarı’na katılımımızın Ortadoğu ile karşılıklı ilişkilerimizi geliştireceğine, geniş ihraç potansiyelimizin fiili ihracata dönüştürülmesi yönünde önemli katkıları olacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

    Akten Kozmetik halihazırda aralarında Hollanda, Almanya, Belçika, Danimarka, Yunanistan, Ukrayna, Romanya, Azerbaycan, Dubai, Suudi Arabistan’ın da olduğu 20 ülkeye ihracat yapıyor ve 2018 yılı içinde ihracat yapacağı ülkelerin sayısını 27’ye yükseltmeyi planlıyor. Gökhan Kara, “Vizyonumuz ve misyonumuz, tüm dünyayı demokratik fiyatlı doğal kozmetik ürünler markası Thalia Natural Beauty ile buluşturmak. Bunun için gerekli yatırımları yapmanın yanı sıra sektörde AR-GE’ye çok fazla önem veren bir firma olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

    EDİTÖR İÇİN :(*)

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.