DOLAR 32,4771
EURO 34,9257
ALTIN 2436,313
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akzirve “Akzirve Hayat” ile Sign Of The City Ödülü’ne layık görüldü

    Akzirve “Akzirve Hayat” ile Sign Of The City Ödülü’ne layık görüldü
    09.11.2018
    A+
    A-

    Akzirve’nin Mayıs ayında duyurduğu Topkapı’da yer alan yeni projesi, gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü olan Sign Of The City yarışmasında “En İyi Çok Katlı Proje” kategorisinde ödül aldı.

    Yarım asırdır yatırımlarını artırarak önemli işlere imza atan Akzirve, hayata geçirdiği projelerle ses getirmeye devam ediyor. Akzirve’nin son olarak Topkapı’da hayata geçirmeye hazırlandığı yeni projesi “Akzirve Hayat” şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor.

    Türkiye gayrimenkul sektörünün dünya çapında bir marka haline gelmesi ve her zaman daha iyiye teşvik edilmesi amaçlarıyla yola çıkan ve gelenekselleşen “Sign Of The City Awards”, her sene gayrimenkul sektörünün en iyilerini belirleyerek onları ödüllendiriyor. Bu sene beşincisi düzenlenen SOTCA ödül töreni gecesi, 6 Kasım akşamı gerçekleşti.

    Mayıs ayında basın bilgilendirme toplantısı yapılan Akzirve’nin Topkapı’daki yeni projesi “Akzirve Hayat” En İyi Çok Katlı Konut kategorisinde kazanan proje oldu. Ödül törenine katılan Akzirve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Maasfeh “Yaptığımız her projenin katma değer yaratması ve şehrin simgelerinden biri olması için özel çaba gösteriyoruz. Gerek mimari gerekse yapı iş birliklerimizde her zaman en iyiler ile çalışmaya özen gösteriyoruz. Mayıs ayında basınla bir araya gelerek detaylarını konuştuğumuz Topkapı’daki yeni projemiz şu an bizim göz bebeğimiz konumunda. İstanbul’un değerli ve stratejik bir lokasyonunda yer alan arazimiz üzerine planladığımız proje, metropolde yaşayanların özlemini duyduğu ancak artık şehir merkezinde bulamadığı sakinlik ve dinginliğin yaşamın merkezine taşıma iddiasıyla öne çıkıyor. Komşuluk ilişkilerinin, yeşil alanların ve sosyal olanakların gerekliliğine inanarak projemizin tüm detaylarını buna göre planladık. Projenin tam kalbinde yer alan iç avlu sayesinde binalar arası mesafeler, 250 metrenin üzerine çıkan çok ferah bir anlayışla tasarlandı. Projemizin lansmanını 2019 yılı içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

    “Özenle çalıştığımız bu projemizin, sektörün en prestijli yarışmalarından olan ‘Sign Of The City Awards’ yarışmasında birinci seçilmesinin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Tüm jüri üyelerine ve projelerimize güvenerek ve bize inanarak Akzirve Strada projemizden konut alan bini aşkın müşterimize teşekkürlerimizi sunuyor ve ödüllü yeni projelerimizle onlara layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.