DOLAR 32,4894
EURO 34,6253
ALTIN 2475,13
BIST 9535,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AkzoNobel’in yeni inovatif toz boyası çiziklere karşı dirençli

    AkzoNobel’in yeni inovatif toz boyası çiziklere karşı dirençli
    23.11.2019
    A+
    A-

    Dünyanın önce gelen boya markası AkzoNobel, inovasyon yapma konusundaki karşı konulmaz tutkusuyla yeni ürünler geliştirmeyi sürdürüyor. AkzoNobel son olarak mimari sektörü için hem mat hem de saten yüzeyli çizik dirençli toz boya geliştirdi.

    Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda geliştirilen yeni boya, Interpon D yelpazesine çığır açan çift fonksiyonelliği de ekledi. Interpron D X-Pro olarak bilinen yeni ürün, hem standart hem de süper dayanıklı formülleri barındırıyor.

    Ürün, dayanıklılığı kanıtlanmak üzere, sektör standardı Martindale1 test ekipmanı kullanılarak titiz testlerden geçirildi. Yüksek parlaklık koruma skorları, boyanın iyileştirilen çizik direncinin de bir kanıtı.

    “Müşterilerimize kulak verip onlardan öğrenerek tam olarak istedikleri şeyi sunduk,” diyen AkzoNobel Toz Boya iş kolu Genel Müdürü Daniela Vlad, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ürün inovasyonumuzun merkezinde, beklentilerin ötesine geçmek yatıyor ve artık mümkün olan en iyi çizik direnci çözümünü sağlayabildiğimize inanıyoruz. Bu şekilde, boyanan yüzeyler, daha iyi çizik direnci koruması ile kullanılabiliyor, monte edilebiliyor veya nakledilebiliyor.”

    Şirketin Mimari Boyalar Segment Müdürü Jean-Paul Moonen de şunları ekledi: “Halihazırda dayanıklılığı ile bilinen Interpon D’nin özellikleri arasına artık çizik direncini de ekleyebiliriz. Özellikle koyu renklerde çizik dirençli bir toz boya istediklerini belirten başta alüminyum pencere ve kapı imalatçıları olmak üzere, mimari müşterilerimize tam olarak bunu sunduk.”

    Interpon D X-Pro ile boyanan ürünlerin, kullanım ve nakliye sırasında aşınmaya karşı duyarlılığı da azalıyor. Boyanmış ürünler artık varış noktalarına tıpkı yolculuğun başında oldukları halleri ile ulaşıyorlar.

    AkzoNobel’in Çevresel Ürün Beyanı ile onaylanan Interpron D yelpazesi mimarlık sektöründe beğeniyle karşılandı.AkzoNobel, 2015 yılında da EPD sertifikasyonunu alan ilk global toz boya tedarikçisi olmuştu. Interpon D mimari toz boyaları yelpazesi için yakınlarda yenilenen EPD ise 2023 yılına kadar geçerliliğini koruyacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.