DOLAR 32,5219
EURO 34,9569
ALTIN 2439,503
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alarko Carrier, Karaçi’deki HVACR Expo Fuarı’nda yerini aldı

    Alarko Carrier, Karaçi’deki HVACR Expo Fuarı’nda yerini aldı
    Alarko Carrier, Pakistan’ın Karaçi kentinde bu yıl 26’ıncısı düzenlenen HVACR Expo’da sergilediği yüksek teknolojili ürünleriyle beğeni topladı. Her yıl, Karaçi, Lahor ve İslamabad’da dönüşümlü olarak gerçekleştirilen fuarda bu yıl, kendi standında kombi, brülör, sirkülatör gibi ısıtma ürünlerini sergilerken, Pakistan distribütörünün doğrudan katıldığı bir diğer stantta da dalgıç pompalarını Pakistanlı tüketicilere tanıtma şansı yakaladı.
    Fuar kapsamında organize edilen seminerde, Alarko Carrier Ürün Müdürü Cüneyt Bulca, kamu ve özel sektörden katılım sağlayan teknik personele, uzun dalgıç pompa ömrü ve maksimum enerji tasarrufu için pompaların kullanımına dair bilgiler verdi. Bulca, Alarko dalgıç pompaların Fotovoltaik Panel + Variable Frequancy Driver ile birlikte kullanılması durumunda, malzeme seçiminin sonuca etkisi üzerine detaylı teknik bir sunum yaptı. Ayrıca Alarko dalgıç pompaların seçim aşamasında, uygulama saha verilerine göre nasıl özelleştirilebileceği ve bu özelleştirmenin arıza oranlarını düşürürken, pompa ömrünü nasıl artırdığı hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu.
    Seminerde söz alan Belucistan Eyaleti Enerji Departmanı Direktörü Agha Hassan Raza, denedikleri pek çok dalgıç pompa içinde Alarko dalgıç pompaların yıllar boyunca arıza yapmadan sorunsuz çalıştığını ve ürünlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.