DOLAR 32,3787
EURO 35,0513
ALTIN 2326,745
BIST 9089,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alarko Carrier yeni nesil soğutucu akışkan R1234 ZE’yi sektör profesyonellerine tanıttı

    Alarko Carrier yeni nesil soğutucu akışkan R1234 ZE’yi sektör profesyonellerine tanıttı

    İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier, dünya genelinde soğutucu akışkanların çevreye olan zararlı etkilerinin azaltılmasına yönelik yapılan çalışmaları yakından takip ediyor ve sektörü bilgilendirmeyi sürdürüyor.

    Bu doğrultuda, Alarko Carrier Teknik Destek ve Eğitim Müdür Yardımcısı Tolga Aydınlı, Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı (ISKAV) tarafından organize edilen Alternatif Soğutucu Akışkanlar seminerinde eğitim verdi. Aydınlı, sektör profesyonellerine, çevreye dost, küresel ısınma potansiyelleri çok düşük soğutucu akışkanlardan R1234 ZE’yi anlattı. İklim değişikliği konusunda dönüm noktaları olan Motreal ve Kyoto protokolleri konusunda bilgi veren Aydınlı, Global Warming Potential – Küresel Isınma Potansiyeli değeri 1’in altında olan yeni nesil soğutucu akışkan R1234 ZE hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Seminerde, soğutucu akışkanların yarattığı sera etkisi ve karbon ayak izi konuları da ele alındı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.