DOLAR 32,3285
EURO 35,0373
ALTIN 2282,139
BIST 8971,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alarko Carrier’ın, Türkiye’de ürettiği yüksek teknolojili ürünleri Pekin’de sergilendi

    Alarko Carrier’ın, Türkiye’de ürettiği yüksek teknolojili ürünleri Pekin’de sergilendi

    Türkiye’nin önde gelen iklimlendirme üreticilerinden Alarko Carrier, Çin’deki Distribütörü OYRD firması ile birlikte başkent Pekin’de düzenlenen ISH Pekin Fuarı’na katılarak ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

    Alarko Carrier’ın ilk kez 2017 yılında katıldığı fuarda, bu yıl “Daha iyi bir dünya için” temasıyla kombi, yoğuşmalı kazan, sirkülasyon pompaları ve panel radyatörleri sergilendi. Fuar, Çin’in farklı bölgelerinden gelen çok sayıda distribütör, uygulayıcı, gaz şirketi temsilcileri ve proje firmalarının yetkililerini ağırladı.

    Isıtma ve soğutma endüstrisi açısından Çin’in en önemli fuarlarından biri olan ISH Pekin, üretici ve bayilerin bu alandaki yenilikleri yakından görmesine fırsat sundu. Alanında dünyanın önde gelen markalarını bir araya getirme konusunda önemli bir buluşma noktası olan fuarda, geliştirilen yeni teknolojilerin yanı sıra, en yeni malzemeler ve uygulamaların sergilendiği sayısız sunum ve seminer düzenledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.