DOLAR 32,5696
EURO 34,9084
ALTIN 2427,402
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Albin’in Melekleri şehre indi

    Albin’in Melekleri şehre indi
    26.04.2018
    A+
    A-

     

    Türk müzik piyasasına hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Arnavut müzisyen Albin Hasani, ilk teklisi ‘Melekler’ i Sing2me Records etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

    Arnavutluk’un başkenti Tiran’da dünyaya gelen, anne babasının mesleki kariyerleri nedeniyle uzunca bir süredir Türkiye’de yaşayan ve adeta içimizden biri olan Albin Hasani’nin müzikal yolculuğu çocuk yaşlarda başladı. Aile içerisinde eğlenmek için yaptığı Elvis Presley ve Ricky Martin taklitleri ile müzikal yeteneklerini fark edip, kendini bugünlere hazırlayan genç Albin Hasani, henüz yirmi bir yaşında.

    Albin Hasani, Sing2me Records etiketini taşıyan ‘Melekler’ adlı teklide, hayatını başkalarının çizdiği kalıplara göre yaşayan ve bunu fark ettiğinde yapacak hiçbir şeyi kalmayan insanlardan bahsediyor. Genç müzisyen: ”Kat edecek çok uzun bir yolum olduğunun farkındayım. Kariyerimde başarı basamaklarını teker teker ve emin adımlarla çıkmak istiyorum. Sıra dışı işleri ve elektronik soundları seviyorum. Bence yeni nesli en çok kucaklayan tarz bu. Ben de bu tarzın en önemli isimlerinden biri olmak istiyorum. Kendimi Türkiye’de ispatlayarak dünyaya açılmak istiyorum.” sözleri ile hedeflerini de ortaya koydu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.