DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alerji ve astımı olanlara buharlı çözüm

    Alerji ve astımı olanlara buharlı çözüm
    10.04.2018
    A+
    A-

    Alerji ve astım gibi kronik solunum yolu hastalıkları olanların yaşam alanlarına özellikle dikkat etmesi gerekiyor. Özellikle toz, hayvan tüyü, polen gibi yabancı maddeler bu rahatsızlıkları tetikleyebiliyor. Ancak temizlik için sıkça kullanılan deterjan gibi kimyasal maddeler de uzun vadede zararlı olabiliyor. Kimyasal temizliğin risklerini ise bakterilerin ve alerjenlerin yüzde 99,99’unu yok eden buharlı temizlik teknolojisi ortadan kaldırıyor. Alman temizlik devi Kärcher, 9 Nisan Dünya Sağlık Günü’nde buharlı temizliğin faydalarına dikkat çekiyor.

    Alerji ve astım gibi kronik solunum yolu rahatsızlığı olanların yaşam alanlarındaki toz, polen, hayvan tüyü gibi yabancı maddelere özellikle dikkat etmesi gerekiyor. Bu tür rahatsızlığı olan kişiler için hijyen her zaman birinci sırada geliyor. Ancak etkili temizlik yapmak için kullanılan kimyasal temizlik malzemeleri, uzun vadede sağlığa zararlı olabiliyor. Alman temizlik devi Kärcher, Temizlik haftasında buharlı temizliğin faydalarına dikkat çekiyor.

    Bakteri ve alerjenleri yüzde 99,99 oranında ortadan kaldırıyor

    Özellikle astım hastaları için kimyasal temizlik malzemeleriyle yapılan ve oldukça yorucu olan temizlik işi, astım ataklarını tetikleyebiliyor. Bu sebeple astım hastalarının deterjan gibi kimyasal malzemelerden mümkün olduğunca kaçınması gerekiyor. Bu soruna buharlı temizlik makineleriyle çözüm olan Kärcher, yüksek ısıdaki buhar basıncının alerjen ve mikropların yüzde 99,99’unu öldürdüğüne dikkat çekiyor. Oldukça geniş bir uygulama alanına sahip buharlı temizlik, deterjanın bile çıkaramayacağı kirleri, yüksek sıcaklıkta püskürtülen buhar ile temizleyebiliyor. Yüksek sıcaklıktaki buharın püskürtülmesi ile yapılan buharlı temizlik, kimyasal kullanmadan, çevreci ve derinlemesine temizlik yapılmasına imkan tanıyor. Kärcher’in buharlı temizlik makineleri, evlerde kullanımı son derece kolay, pratik ve üstün teknoloji modelleri ile temizlik ve hijyene duyarlı kişiler için çok sayıda seçenek sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.