DOLAR 32,5395
EURO 34,8919
ALTIN 2500,562
BIST 9769,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alerjiye yatkın çocklar ve yenidoğan bebeklere özel bakım serisi: Babydream MED

    Alerjiye yatkın çocklar ve yenidoğan bebeklere özel bakım serisi: Babydream MED
    11.05.2018
    A+
    A-

    adece Rossmann Mağazaları”nda tüketiciye sunulan Babydream Ürünleri, doğal içerikleri ve cilt dostu formülasyonuyla; yıkama jelinden ve şampuanlara ve ıslak mendilden cilt bakım yağı ve yüz kremi gibi bakım ürünlerine kadar bebeğinizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

    Tüm Babydream Ürünleri Avrupa Alerji Araştırma Vakfı (ECARF) Onaylı…

    Avrupa Alerji Araştırma vakfı ECARF tarafından alerjik bünyelere uygun olduğu onaylanan Babydream Med ürünleri bebek cildine anneler kadar özenli…

    BABYDREAM MED 2’IN1 YIKAMA JELİ & ŞAMPUAN (200ml)

    Uzman dermatologlar tarafından geliştirilen Yıkama Jeli & Şampuan saf bitkisel ve sabun içermeyen temizleme maddeleri sayesinde özellikle hassas bebek cildini ve ince saç tellerini narince temizler. İçeriğindeki ‘sorbitol’ ve ‘glyceryl oleate’ vücudun nem dengesini sağlanmasına yardımcı olurken cildi kurumaya karşı korur.  

    BABYDREAM MED BAKIM LOSYONU (200ml)

    İçerdiği Shea yağı & çuha çiçeği yağı ile bebeğinizin temel cilt bakımını gerçekleştirir. Hızlı emilim özelliği ile cilde kolayca uygulanabilir. Gliserin nemi hapseder ve Shea yağı cildin yağ dengesini sağlamaya yardımcı olur. Çuha çiçeği yağı, cildi yatıştırır ve bakım yaparak cildi kurumaya karşı korur.  

    BABYDREAM MED ISLAK HAVLU

    Hassas ve kuru ciltlerin nazikçe temizlenmesini sağlar. İçerdiği dağ iğdesi sayesinde yumuşak bir bakım sunar. Parfüm, renklendirici, koruyucu, mineral ve parafin yağlar ve lanolin içermez. pH bakımından cilde uyumludur. Cilde uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır.  

    BABYDREAM MED YOĞUN CİLT BAKIM KREMİ (75ml)

    Krem, yoğun bakım ihtiyacı olan cilt bölgelerine doğrudan sürülebilir. İçeriğindeki mikro gümüş, cildin yüzeyinde koruyucu bir film oluşturur. Mikro gümüş ciltte hafif bir grimsi bir tabaka bırakabilir. Vegan ürünün cilde uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır.  

    BABYDREAM MED YÜZ KREMİ (100ml)

    Zengin emülsiyon özelliğine sahip yüz kremi, yoğun bakım ihtiyacı olan cilt bölgelerine doğrudan sürülebilir. Formülündeki çuha çiçeği yağıkurumaya yatkın cildi yatıştırır ve bakım yapar.  

    Tüm Babydream ürünlerinin cilde uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır, pH bakımından da uygundur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.