DOLAR 32,4998
EURO 34,5656
ALTIN 2487,654
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ali İhsan Varol Kelime Bulmaca Oyunu ile İstanbul Cevahir’de

    Ali İhsan Varol Kelime Bulmaca Oyunu ile İstanbul Cevahir’de
    22.01.2018
    A+
    A-

    İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Ali İhsan Varol’un Kelime Bulmaca Yarışması ile ziyaretçilerine bambaşka bir heyecan yaşatıyor!

    İstanbul Cevahir, farklı deneyimlerin adresi olmaya devam ediyor. Ziyaretçilerine Kelime Bulmaca yarışmasıyla benzersiz bir yarışma deneyimi yaşatırken, her gün 2 iPhone X kazandırıyor.

    Her Gün En Kısa Sürede En Yüksek Skoru Elde Eden İlk İki Yarışmacıya iPhone X!

    27-28 Ocak, 03-04 Şubat, 24-25 Şubat ve 02-03-04 Mart tarihlerinde 15.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan yarışma, 90 dakika süren 2 bölüm halinde yapılacak. Söz konusu tarihlerde katılım standına başvuru yaparak kayıt yaptıran ilk 60 kişinin katılabileceği programda, yarışmacılar 2’şer kişi olarak yarışacaklar. 2 yarışmacı için toplam 5 sorunun sorulacağı yarışmada, soruları en kısa sürede doğru cevaplayıp en yüksek skoru elde eden ilk 2 yarışmacıya iPhone X hediye edilecek.

    Bambaşka mutluluk ve heyecanlar edinmek için alışveriş ve eğlencenin vazgeçilmez noktası İstanbul Cevahir’e bekliyoruz!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.