DOLAR 32,5101
EURO 34,9491
ALTIN 2434,69
BIST 9790,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aloe Vera Güneş Seti ile kendinizi güneşin kollarına güvenle bırakın

    Aloe Vera Güneş Seti ile kendinizi güneşin kollarına güvenle bırakın
    13.06.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticisi LR Health & Beauty’nin, Aloe Vera’lı güneş bakım seti ile bu yaz güvenle korunacak ve bronzlaşacaksınız…

    Aloe Vera Güneş Seti cildinizi nem ile beslerken, gün boyunca güneşin zararlı etkilerine karşı tam koruma sağlayacak seçenekler sunuyor. Hassas ciltler için özel olarak üretilen yüksek korumalı LR Aloe Vera Güneş Losyonu SPF 50 yüksek Aloe Vera içeriğiyle cildi nemlendirerek, en etkili korumayı sağlıyor. Önceden bronzlaşmış cildinize uygulayacağınız LR Aloe Vera Güneş Losyonu SPF 30 ve LR Aloe Vera Güneş Jel Krem SPF 20 ile cildinize orta dereceli UV koruması sağlarken aynı zamanda ferahlık katıyor.

    Püskürtme özelliği ile pratiklik katan LR Aloe Vera Güneş Spreyi Active SPF 30 ise hızlı, kolay ve yoğun uygulama sağlıyor. Güneşin zararlı etkilerine karşı cildi koruyan ve ışık kaynaklı erken cilt yaşlanmasına karşı etkili olan LR Anti-Aging Güneş Kremi SPF 20 yüz, dekolte ve boyun bölgesi için %40 Aloe Vera içeriğiyle aynı zamanda gündüz kremi yerine de kullanılabiliyor.

    Güneş sonrası cildinizi yenileyip, rahatlatan ve gerekli bakımı yapan LR Aloe Vera Güneş Sonrası Jel Krem ise cildin elastikiyetinin korunmasına yardımcı oluyor.

    Alman kozmetik devi LR Health & Beauty’nin geliştirdiği cildi koruyup besleyen Aloe Vera Güneş Seti, cildi yatıştıran hafif serinletici etkisiyle, cilt üzerinde kolaylıkla dağılarak yapışkanlık hissi bırakmıyor, aynı zamanda her cilt tipini koruyan yapısı ve içeriğindeki Aloe Vera ile de cildinizi nemlendiriyor.

    Bu yaz tatildeki en özel güzellik yardımcınız olacak olan Aloe Vera Güneş Seti ile kendinizi güvenle güneşin kollarına bırakın.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.