DOLAR 32,5719
EURO 34,8963
ALTIN 2427,065
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ALT ve STANLEY’in yeni lazer metreleriyle ölçülemeyen alan kalmayacak

    ALT ve STANLEY’in yeni lazer metreleriyle ölçülemeyen alan kalmayacak
    04.06.2018
    A+
    A-

     

    DEWALT ve STANLEY markalarının lazer ölçüm cihazlarıyla, erişilmesi zor alanlarda bile ölçüm yapmak kolaylaşıyor.

    Dünyanın lider el aleti ve aksesuar üreticisi StanleyBlack&Decker, üstün kalite, sürekli yenilik ve mükemmellik tutkusu ile birçok farklı sektörde yer alan, alanında lider ve öncü ürünleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

    StanleyBlack&Decker’ın DEWALT ve STANLEY markalarına ait lazer ölçüm cihazları, sahip olduğu lazer teknolojisi ile işlerinin en temel unsuru ölçümleme olan mimarlar, mühendisler, müteahhitler, elektrikçiler, montajcılar ve tabelacılar gibi meslek grupları için zorlu alanlarda bile ölçüm yapmayı kolaylaştırıyor.

    DEWALT DW030PL: Cebinizdeki teknoloji!

    DEWALT lazer metreleri arasında özellikle yeni çıkan DW030PL, cebe kolaylıkla sığan boyutları ile dikkat çekiyor. 9 metreye kadar mesafe ölçümü yapabilen DW030PL, 31x61x18 mm boyutu ile taşıma kolaylığı sunuyor. USB ile şarj edilebilmesi ve taşıma ipinin bulunması da ürünün pratikliğini artırıyor.

    STANLEY STHT1-77366 Smart Measure Pro ile kolaylık ve fonksiyonellik bir arada

    STANLEY’in Smart Measure Pro lazer metresi, farklı özellikleri ile reklamcılar, tabelacılar ve dış cepheciler için kullanım kolaylığını ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

    2 mm hassasiyet ile 0,15-135 metre arasındaki mesafeleri ölçümleyen üründe, cihazın telefona takılmasını sağlayan özel bir kelepçe bulunuyor ve USB kablosuyla şarj edilebiliyor. Bluetooth özelliği sayesinde mobil cihazlarla fotoğrafı çekilen alanın ölçümlemesi kolaylıkla yapılabiliyor. IOS ve Android işletim sistemine sahip mobil telefonlarla uyumlu olan Smart Measure Pro’da, fotoğraflanan alanların ölçümlenmesini sağlayan bir de uygulaması bulunuyor. Aynı anda ölçümlenmek istenen yerlerin yüksekliğini, genişliğini ve alanını hesaplarken, dijital olarak da yapılabilen bu ölçümleri pdf, jpeg ve dxp gibi farklı formatlarda kaydedebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.