DOLAR 32,5951
EURO 34,8069
ALTIN 2412,156
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alternatif yılbaşı hediye seçenekleri

    Alternatif yılbaşı hediye seçenekleri
    14.12.2018
    A+
    A-

    Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte her birimizi tatlı bir heyecan sarıyor. Sevdiklerini özel hediyelerle mutlu etmek isteyenler de hediye telaşına giriyor. Tüketicilerin tasarıma dahil olabildiği kişiselleştirilmiş mobilyalarıyla öne çıkan Buka, her zevke uygun hediye seçenekleri sunuyor. Hediyesine henüz karar veremeyenlere ya da yılbaşı akşamı ortamı daha romantik yapmak isteyenlere; dekoratif yastıklardan, mumluklara; şamdanlardan tablolara kadar birçok ev aksesuarı, güzel bir alternatif oluyor.

     

    Modüler çözümleri, farklı tasarımları ve değiştirilebilir renkli kılıf sistemiyle sektörde fark yaratan mobilya markası Buka, klasik yılbaşı hediyelerinden sıkılanlar için özgün seçenekler sunuyor. Sevdiklerinin hayatına renk katacak ve onları mutlu edecek ürünler, Buka koleksiyonlarında bir araya geliyor.

    Sıcacık yastıklar, rengarenk kılıflar

    Buka’nın yılbaşı rengine uygun kırmızı ve tonlarındaki yastıkları yeni yıl için ideal bir hediye oluyor. Geometrik desenlerin yanı sıra düz ve sade modellerin de öne çıktığı dekoratif yastık koleksiyonu, geniş renk ve desen seçenekleriyle her eve uyum sağlayabiliyor. Her tarzdaki ev dekorasyonuna hitap eden yastıklar, aynı zamanda soğuk kış akşamlarının da vazgeçilmezi.

    Ayrıca yılbaşı için Buka koltuklarınıza yeni kılıflarla yeni yıl havası katabilirsiniz.  Yüzlerce farklı kumaştan yılbaşına atmosferine uygun kırmızı, yeşil, beyaz, gri gibi çeşitli renklerde yeni kılıflar seçebilirsiniz.

     

    Yeni yıl romantizmi detaylarda gizli 

    Yıl başında hazırlanan sofralar, sunumları ve ikramlarıyla özel bir ambiyans yaratıyor. Bu sunumların en önemli parçası da sıcak, samimi ve romantik ortamlar elde edilmesini sağlayan mumlar. Buka’nın kırmızı, yeşil, gümüş ve altın renkli mumlukları, sofralarını renklendirmek isteyenlerin tercihi olacak.  Doğadan ilham alınan biblolar ve dekoratif kaseler ile Uzakdoğu’dan gelen birbirinden farklı tabloların yanı sıra ahşap veya ahşabın farklı renklerle buluştuğu Buka’nın kendi üretimi olan klasik şamdanlarıyla ise ister kendi evinizi renklendirin ister sevdiklerinizin.

     

    Yüzde 60’a varan indirim fırsatı

    Yılbaşı hediyesini Buka’dan seçecekler aksesuarlarda yıl sonu indirimi kapsamında yüzde 60 ‘a varan indirim fırsatından da yararlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.