DOLAR 32,5271
EURO 34,7501
ALTIN 2490,201
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altın Emlak 20. yılında temsilcileri ile buluştu

    Altın Emlak 20. yılında temsilcileri ile buluştu
    04.02.2019
    A+
    A-
    Gayrimenkul sektörünün yerel sermayeli ve eğitim odaklı sistem altyapısına sahip olan emlak zinciri Altın Emlak bu sene 20. yaşına giriyor.  Türkiye genelinde faaliyet gösteren 100’e yakın temsilciliği ile 02 Şubat Cumartesi günü Hürriyet Emlak sponsorluğunda bir araya gelen Altın Emlak 2018 faaliyetlerini ve 2019 hedefleri temsilcileri ile paylaştı.
    Clarion Golden Horn İstanbul Otel’de gerçekleşen toplantı hakkında bilgi veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Türkiye genelinde faaliyet gösteren temsilcilerimizle sık sık bir araya gelerek eğitim ve sinerji toplantıları yapıyoruz. Onların motivasyonlarını en yüksek düzeyde tutuyoruz. Her toplantıda farklı konu ve eğitmenler ile buluşan temsilcilerimiz, yeni bilgi ve gelişmeler ile en güncel hizmeti müşterilerimize sunuyorlar” dedi.
    Eğitim Odaklı Emlak Firması
    Hürriyet Emlak sponsorluğunda düzenlenen organizasyonda Altın Emlak Temsilcileri Hilmi Işıkören ve Belgin Benek’ten “Daralan Piyasalarda ve Yoğun Rekabet Ortamında Emlakta Başarılı Olmanın Sırları” eğitimini aldılar. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz’ın “Dijitalde Etkin Performans Pazarlaması” sunumu ile devam eden toplantıda ayrıca Altın Emlak ve Hürriyet Emlak arasında yapılan iş birlikteliklerinin detayları da paylaşıldı.
    Temsilcilerinin eğitim ve toplantılar ile sürekli bir araya geldiklerini belirten Altın Emlak Genel Müdürü “Gayrimenkul sektöründe çok hızlı bir değişim yaşanıyor. Bu değişim ve gelişmeleri sürekli temsilcilerimiz ile bu toplantılar vesilesi ile paylaşma imkanı buluyoruz. Bu ayrıca önemli bir network faaliyeti. Özellikle yeni temsilcilerimiz eski temsilcilerimiz ile de kaynaşmış oluyorlar” dedi.
    Toplantıda, bazı temsilcilerin tecrübe paylaşımları sonrasında 20. yıl plaketlerinin teslimi de gerçekleşti.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.