DOLAR 32,5248
EURO 34,7416
ALTIN 2490,173
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altınbaş’tan yeni Marin Koleksiyonu

    Altınbaş’tan yeni Marin Koleksiyonu
    08.07.2019
    A+
    A-

    Yenilikçi ve estetik tasarımlarıyla göz dolduran Altınbaş,  yaz ayının simgelerinden denizden ilham alarak “Marin Koleksiyonu”nu hazırladı. Sahip olduğu koruyucu enerjiler ile bilinen, en eski çağlardan beri takı ve süs eşyalarında kullanılan “Lapis Lazuli” taşının yer aldığı koleksiyon, benzersiz tasarımlarıyla kadınların vazgeçilmezi olacak.

    Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş, yazın en güzel ve anlamlı koleksiyonuna imza attı.

    Yaz aylarının en önemli simgelerinden “deniz”, herkes için mutluluk, huzur ve dinginliği temsil ediyor. Bu fikirden ilhamla hayat bulan Marin Koleksiyonu, küpe, kolye, halhal, bileklik, charm, şahmeran, yüzük ve bileziğin yer aldığı; 14 ayar altın, safir ve pırlantalı ürünlerin yer aldığı koleksiyon geniş bir seçki ile mücevher sevenlerin beğenisine sunuluyor. Koleksiyonda çapa, halat ve deniz kabuğu motiflerine de yer veriliyor.

    Lapis Lazuli Taşının Büyüleyen Enerjisi

    Koleksiyonda kullanılan, sahip olduğu koruyucu enerjiler ile bilinen, düşüncelerin güçlenmesine yardımcı olan, manevi olarak güç katan ve rahatlatan Lapis Lazuli taşı da dikkat çekiyor.

    Latince taş anlamına gelen “lapis” ve mavi anlamına gelen “lazuli” kelimelerinden türeyen Lapis Lazuli, eski mısırlıların kozmetik malzemesi olarak, İtalyan rönesans döneminin en ünlü ressam, heykeltıraş, mimar ve şairlerinden Michelangelo’nun ise Sistine Şapeli’ndeki freskleri renklendirmek için toz biçiminde kullandığı bir taş olarak biliniyor. Genellikle koyu mavi, lacivert renkteki taş, koleksiyona mistik bir özellik katıyor.

    Lapis Lazuli taşının yaydığı enerjiyle büyüleyen Marin Koleksiyonu, benzeri olmayan tasarımlarıyla kadınların yaz aylarında, gündelik veya özel gün ve gecelerde vazgeçemeyecekleri alternatifler sunuyor.

    Altınbaş’ın Marin Koleksiyonu’na tüm mağazaları ve online satış sitesi altinbas. com’dan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.