DOLAR 32,513
EURO 34,9555
ALTIN 2435,739
BIST 9795,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altınyıldız Classics Non-Iron gömleklerle ütüsüz sabahlar

    Altınyıldız Classics Non-Iron gömleklerle ütüsüz sabahlar
    01.06.2019
    A+
    A-

    Altınyıldız Classics yıkandıktan sonra ütü gerektirmeyen gömlekler ile moda ve teknolojiyi buluşturuyor. Non-Iron gömlekler şık ve modern Altınyıldız Classics erkeğini ütü derdinden kurtarıyor.

    Altınyıldız Classics’in doğadan ilham alarak geliştirdiği teknolojilerden biri olan Non-Irongömlekler, özel dokunmuş kumaşları ve özel dikim tekniği sayesinde yıkama sonrası askıda kurutulduğunda ütü gerektirmiyor. Güne ütü derdi olmadan başlamayı sağlayan gömlekler, gün boyu tazelenmiş ve yeni giyilmiş görüntüsünü koruyor.

    Renk alternatifleri ve birbirinden şık modelleriyle vücut ile mükemmel uyum sağlayan Non-Iron gömlekler, Altınyıldız Classics mağazalarında ve altinyildiz.com.tr’de tarzının bir parçası haline gelmek üzere Altınyıldız Classics erkeğini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.