DOLAR 32,5984
EURO 34,8412
ALTIN 2493,308
BIST 9523,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alzheimer Günü’nde şarkılar söylediler

    Alzheimer Günü’nde şarkılar söylediler
    21.09.2018
    A+
    A-
    Kadıköy Belediyesi Alzheimer Merkezi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde Alzheimer hastaları ve yakınları ile dayanışmak için etkinlik düzenledi.
    Geçtiğimiz yıl 21 Eylül’de açılan Kadıköy Belediyesi’nin Alzheimer Merkezi, hastalara ve yakınlarına umut olmaya devam ediyor. 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan Kadıköy Belediyesi Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi birinci yılını kutladı. 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde Alzheimer Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlikte merkezden yararlanan hastalar, hasta yakınları ve personel birlikte eğlendi. Alzheimer hastalarının birlikte şarkılar söylediği etkinlikte oyunlar oynandı.
    Etkinlikte konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu: “Bu merkezin açılmasında çok fazla insanın emeği, katkısı oldu. Hedefimiz insanların mutlu, huzurlu ve güvenle yaşadığı ortamlar yaratmak. Kentler insanları yalnız bırakıyor. Bu yalnızlığın çözümü olarak sosyalleşme ortamları oluşturmak yerel yönetimlerin, belediyelerin görevi” dedi.
    80 Alzheimer hastasına dönüşümlü olarak hizmet veren Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi’ninilk katında konusundan uzman ve personel ile Alzheimer hastalarına yönelik tedaviler sürdürülürken, üst katında da 65 yaş üstü yurttaşların kendilerini daha iyi ve sosyal hissetmelerini sağlayan aktivitelere yer veriliyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.