DOLAR 32,4522
EURO 34,7849
ALTIN 2479,115
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Amad Gayrimenkul’den ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi’ne destek

    Amad Gayrimenkul’den ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi’ne destek
    11.05.2017
    A+
    A-

    Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi”nde, ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sektörün önde gelen aktörlerinin katılımıyla mercek altına alındı.

    “Dönüşümde Kartal Modeli” ile Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşümlerinden birine imza atan Kartal Belediyesi’nin, bu yıl 2’ncisini düzenlediği “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi”, 10 Mayıs 2017 tarihinde Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda gerçekleşti. Gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinin katılımıyla düzenlenen zirvede, Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Oğuzhan Olaş, zirveyi düzenleyen Kartal Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Altınok Öz’e teşekkürlerini sundu.

    “Kartal Wings” Türkiye’de model olacak
    Umran Yapı ortaklığı ile Kartal’ın dönüşümüne örnek olacak Kartal Wings projesinin temellerini attıklarını ve lansman toplantısını gerçekleştirdiklerini söyleyen Oğuzhan Olaş, Kartal’ın geleceğine ve gelişimine inançlarının tam olduğunu vurguladı. Bölgeye olumlu katkılar sağlayan bu zirveye destek olmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Olaş, bundan sonra da Kartal’ın gelişimine destek olacaklarını ve önümüzdeki dönemlerde de benzer projelerde yer alacaklarını ifade etti. Olaş, yakın gelecekte Kartal’ın yalnızca İstanbul için değil, Türkiye için bir kentleşme modelini ortaya koyacağının altını çizdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.