DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Amerika’dan gıda Oskarlı Anadolu lezzeti

    Amerika’dan gıda Oskarlı Anadolu lezzeti
    30.09.2019
    A+
    A-

    BEE’O Kakao Fındık Ham Bal Propolis ürünü, alternatifleriyle karşılaştırıldığında ilave yağ, şeker ve koruyucu katkı maddesi içermemesi ve tamamen doğal oluşu ile öne çıkıyor. Piyasada mevcut olan, kahvaltılarda tüketilen sürülebilir çikolatalı, fındıklı kremalar yüksek oranda palm yağı ve şeker içerirken, BEE’O’nun geliştirdiği çerezli, ham ballı propolisli karışımlar yüzde 100 doğal olma özelliğini taşıyor. Ürünün içerisinde doğal bir koruyucu olan propolis yer aldığı için herhangi bir koruyucu katkı maddesine gerek kalmıyor. BEE’O Kakao Fındık Ham Bal Propolis karışımındaki propolis, raf ömrü boyunca ürünün bozulmadan kalmasını sağlıyor.

    Öğün aralarının doğal beslenme tercihi, ödüllü lezzet

    Kahvaltılarda, öğün aralarında keyifle ve lezzetle tüketebilen, tamamen doğal BEE’O Kakao Fındık Ham Bal Propolis, içeriğindeki lif, protein, vitamin ve minerallerle beslenmeye de destek oluyor. Hem yetişkinler hem de çocukların severek tercih ettiği ürünün “sütlü ve sütsüz” çeşitleri, farklı damak zevklerine uygun olarak sütlü ya da bitter tadında farklı bir deneyim sunuyor. BEE’O Kakao Fındık Ham Bal Propolis’in, ABD’nin gıdanın oskarları olarak bilinen Sofi Awards’ta Yeni Ürün Kategorisi birinciliği de bulunuyor. Ürünler www. beeo .com .tr web sitesinin yanı sıra Migros, Carrefour, Joker ve Gratis mağazalarında satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.