DOLAR 32,4962
EURO 34,7709
ALTIN 2489,662
BIST 9538,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Amerika’nın eğlence başkenti Las Vegas’a gitmek için en iyi öneriler

    25.07.2019
    A+
    A-

    Her yıl milyonlarca ziyaretçiyi çeken Amerika’nın eğlence cenneti Las Vegas, lüks oteller, büyük yıldızların performansları, festivaller gibi sayısız aktiviteyi bir arada sunuyor. Hollanda Kraliyet Havayolları KLM, yeni varış noktası Las Vegas için gezi önerilerini ve mutlaka görülmesi gereken yerleri keşfetmeye davet ediyor.

     

    Görkemli manzaranın tadını çıkarın

    Hazır yakınlardayken dünyanın yedi harikasından birini ziyaret etme şansını kaçırmamak lazım. Las Vegas’taki Grand Canyon, görebileceğiniz en heybetli ve görkemli oluşumlardan biri. Yakındaki Hoover Barajı’na veya görkemli Grand Canyon’a yapılacak bir gezi, gürültüden mükemmel bir kaçış olacak. Dünyanın bu doğal harikasının sınırına helikopterle yarım saat içinde ulaşabilirsiniz. Golf meraklısı seyahat severler ise; Las Vegas’taki dünyanın en iyileri arasında yer alan golf sahalarının etkileyiciliği ile tatil heyecanını ikiye katlayacak.

     

    Yazı maksimumda hissedin

    Las Vegas’ta göz alıcı etkinliklerin ve gösterişli, otellerin tadını çıkarabilir, büyük casinolardan birinde ikramiyeyi kazanabilirsiniz! Gün boyunca outlet alışveriş merkezlerinde zaman geçirebilir öğleden sonraları ise palmiye ağaçlarıyla çevrili havuz kenarında güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

     

    En iyi şovları kaçırmayın

    Las Vegas’ta her şey çok çılgın! Las Vegas Bulvarı (Strip) boyunca düzinelerce otel bulunuyor. Gezinizde Las Vegas’taki Eyfel Kulesi’ni görebilir ve Venedik benzeri kanalların gondol turunun keyfini çıkarabilirsiniz. Cirque du Soleil’in çarpıcı gösterisini izlemek de seyahatinize renk katacak. Bir şehir gezisi için ideal bir başlangıç noktası olacak Las Vegas’ta şaşırmaya hazır olun…

     

    Nasıl gidilir?

    lasvegasTürkiye’den Las Vegas’a ulaşımınız KLM ile gerçekleştireceğiniz konforlu bir uçuş ile başlıyor. Kıtalararası uçuşlarda kendi eğlence setinizle yolculuğunuz boyunca filmler, oyunlar ve müziklerin tadını çıkarabilirsiniz. Uçağa adım attığınız an kendinizi tatilde hissedeceğiniz uçuşa ve eşsiz bir şehir gezisine tüm heyecanınızla hazır olun. KLM ile Economy Class uçak biletleri 288 dolardan başlayan fiyatlarla KLM internet sitesinden veya Facebook sayfasından satın alınabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.