DOLAR 32,553
EURO 34,8772
ALTIN 2430,398
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anadolu Hayat Emeklilik Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni ofisine taşındı

    Anadolu Hayat Emeklilik Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni ofisine taşındı
    04.09.2018
    A+
    A-

    Anadolu Hayat Emeklilik’in verimli ve modern bir çalışma ortamı sunan, sürdürülebilir ve çevre dostu Leed sertifikalı yeni ofisi, Manzara Adalar Kartal’da 3 Eylül tarihinden itibaren faaliyet göstermeye başladı.

    Anadolu Hayat Emeklilik’in Müşteri Hizmetleri Merkezi Kartal’da bulunan Manzara Adalar’da hizmete açıldı. Üç katta toplam 3 bin 461 metrekare alanda yer alan ve çalışanlara modern bir çalışma ortamı sunan ofis, çevre dostu özellikleriyle ön plana çıkıyor. Yeşil binaların derecelendirilmesinde uluslararası bir sertifikasyon olan Leed (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikasına sahip binada aydınlatma otomasyonu ve standartların üstünde iklimlendirme sistemiyle en yüksek seviyede enerji tasarrufu sağlanıyor.

    Konforlu ve verimli çalışma alanı

    Her katta, çalışma alanları etrafında dinlenme bölümlerinin de yer aldığı ofis, geniş bir deniz manzarasına sahip. Yeni ofis; yüksek tavanı, ferah görüntüsü ve modern dekorasyonu ile çalışanlara keyifli bir çalışma ortamı sunarken, müşterilere de teknolojik altyapı ile modern bir hizmet verilmesini sağlıyor.

    Time Proje Yönetimi tarafından planlama, tasarım ve uygulama süreçleri yönetilen Anadolu Hayat Emeklilik Manzara Adalar Kartal ofisinin tasarımı Yalın Tan İç Mimarlık, uygulama işleri ise Jeyan Ülkü Mimarlık tarafından yapıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.