DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anadolu Yakası’nın ilk MAC spor kulübü Emaar AVM’de

    Anadolu Yakası’nın ilk MAC spor kulübü Emaar AVM’de
    26.06.2018
    A+
    A-

    Anadolu Yakası’nın ilk MAC spor kulübü, Emaar AVM’de açıldı. Uzman ekibi, son teknoloji ekipmanları, donanımlı egzersiz stüdyoları ile MAC, fit bir yaşama merhaba demek isteyenleri Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar AVM’ye bekliyor.

    Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar AVM, sporseverleri Türkiye’nin en büyük spor kulübü zinciri Mars Sportif’in MAC markasıyla buluşturuyor. Anadolu Yakası’nın ilk ve tek MAC spor kulübü; 1600 metrekare alanı, farklı ihtiyaç ve beklentilerine göre sunduğu egzersiz stüdyoları, son teknoloji ekipmanları ile sporu hayatının bir parçası haline getirmek isteyenlere özel tasarlanmış programlar sunuyor.

    MAC, MAC Academy sertifikalı profesyonel bir ekibin liderliğinde isteğe bağlı Personal Trainer hizmeti, Crunch & Burn, Pilates, Cardio Kickbox, ve GFX grup ders seçenekleri ile sporun odakta olduğu bir yaşam tarzı vadediyor. MAC yeni kulübünde, sporun yanı sıra, üyelerine sauna, NUSPA Point ile wellness deneyimi yaşatırken,MOC Cafe ile sporda geçirilen zamana lezzet katacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.