DOLAR 32,5614
EURO 34,7531
ALTIN 2491,465
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anı, Huawei Mate 10 Lite ile yakalayın

    Anı, Huawei Mate 10 Lite ile yakalayın
    26.10.2017
    A+
    A-

    Huawei, ilk FullView ekran ve ilk ön ve arka çift lens kameralı akıllı telefonunu daha çarpıcı görüntüler için sundu

    Huawei performans ve gücün mükemmel bileşimini, ilk fullview ekran, ön ve arka çift mercekli kamera özellikli yeni Huawei Mate 10 Lite ile sunuyor. Huawei Mate 10 lite, üstün kaliteli selfie , görüntü ve sosyal ağ uyumu sağlayan tasarımıyla cep telefonunu yoğun şekilde kullanan herkese daha çarpıcı görüntüler çekerek paylaşmaya olanak sağlıyor. İkonik ve şık tasarıma sahip Huawei Mate 10 Lite anı yakalamak , paylaşmak ve yaşamak için en yeni innovasyonları hayata geçiriyor.

    Huawei Türkiye Pazarlama Direktörü Cem Sezer “Bugünün tüketicileri için neyin gerekli olduğunu biliyoruz ve bunun için güçlü özelliklere sahip yeni bir cihaz ürettik. Huawei Mate 10 lite, üstün performansı, şık tasarımı ve gelişmiş kamera özellikleri ile yenilik konusunda yeni bir standart oluşturuyor.” dedi.

    Huawei Mate 10 lite, yeni Huawei FullView ekran teknolojisine sahip ilk cihaz olma özelliğini taşıyor. Yüksek kaliteli 5.9 inç ekran ve etkileyici %83 ekran-gövde oranı sunuyor. 18: 9 görüntü oranı ile temiz, net ve parlak görüntüye sahip geniş ekran deneyimi sağlıyor.

    Stüdyo kalitesinde sanatsal fotoğraf deneyimi

    Huawei Mate 10 lite, önde iki adetkamerası ile her ortamda olağanüstü fotoğraf deneyimleri sunuyor. Daha sanatsal ve canlı görüntüler sağlayan stüdyo kalitesinde ışıklandırma sistemi Selfie Toning Flash (Özçekim Tonlama Flaşı) özelliği ile portre fotoğrafçılığını bir üst seviyeye taşıyor. Huawei Mate 10 Lite, arka kamerada ise 16MP ve 2MP lensi bir arada sunuyor. Hem ön hem arka çift mercekli kamera, daha net, daha temiz ve daha sanatsal fotoğraflar için bokeh efekti ve düşük ışıklı ortamlarda gelişmiş bir performansla mobil fotoğraf deneyimini çok daha keyifli hale getiriyor.

    Simetrik tasarım

    Huawei Mate 10 Lite, FullView ekranı, yüksek kaliteli endüstriyel malzemelerden hazırlanmış kavisli kenarlara sahip gövdesi ile zarif bir tasarıma sahip. Öne ve arkaya titizlikle yerleştirilmiş kameralar, parmak izi sensörü, USB girişi, sensörler ve flaş simetrik ve sezgisel kullanımı olan bir tasarım sunuyor.

    Performansa göre desteklenen kullanıcı deneyimi

    4GB RAM ve 64GB ROM ile çalışan HUAWEI Mate 10 lite, içerik akışı sağlarken çeşitli uygulamaları çoklu çalıştıracak ideal bir kullanım sağlıyor. Kullanıcı davranışına dayalı olarak performansı en yüksek seviyeye çıkarmak amacıyla makine öğrenmesini kullanarak kesintisiz bir deneyim sağlamak için Huawei’nin Android 7 tabanlı EMUI ile derinlemesine entegre oluyor. Donanım ve yazılım arasındaki entegrasyon, Huawei Mate 10 lite’nin 3,340mAh pilinin uzun ömürlü olduğu anlamına geliyor.. Huawei Mate 10 lite ayrıca, video ve oyunlarda olağanüstü ses deneyimleri için tescilli Huawei Histen ses sistemini kullanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.