DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anıl Şehirlioğlu’nun ilk kitabı: İÇİNDEKİ MUCİZE

    Anıl Şehirlioğlu’nun ilk kitabı: İÇİNDEKİ MUCİZE
    14.02.2020
    A+
    A-

    Kuantum Düşünce Uzmanı Anıl Şehirlioğlu ilk kitabı ‘İÇİNDEKİ MUCİZE” de “İstiyoruz ama olmuyor! Diyenlere, farklı bakış açıları sayesinde her şeyin üstesinden nasıl gelinebileceği konusunda ipuçları sunuyor. Yediveren yayınları tarafından yayımlanan “İÇİNDEKİ MUCİZE” kitabı, insanın istediği takdirde hayatını şekillendirebileceği konusunda bir yol haritası niteliğinde. Kitabıyla ilgili ; “zayıflamak da dahil olmak üzere evliliğimizi daha mutlu hale nasıl getirebiliriz? Yeteneklerimizi kullanarak nasıl başarılı olabiliriz’ gibi soruları yanıtladım.” Açıklamasını yapan Anıl Şehirlioğlu, kendisine uyguladığı kuantum düşünce çalışmalarıyla 1.5 yılda 30 kilo verdiğinin altını çizdi.

    10.02.2020 İstanbul

    “içindeki Mucize” Kitapta öncelikle bilinçaltının, anne karnından bu güne değin yaşanılan ve özellikle çocukluk döneminde yaşanılan tüm süreçlerin hayatınızı ve şimdideki yaşamınızı kader algınızı nasıl etkilediği anlatılıyor. İlişkiler anlamında parasal mevzularda, kendi duygusal sorunlarınızda ya da hastalıklarla ilgili nasıl etkilediğini ve ne yapılırsa bunların dönüştürülebileceğine yer veriliyor. Kuantum ve kişisel gelişim uzmanı olan Anıl Şehirlioğlu, okuyucusunun anlatılanları daha iyi kavrayabilmesi ve deneyimlemesi adına bahsettiği her konuyu uygulamalarıyla anlattığının altını çizerek şunları söyledi; “ Kitabımda ilk kez Kuantum Düşünce Tekniği’ni, Kuantum fiziği ile yaradılışı, yani bilimden ilime giden bir yolculuğu ele aldım. Biz düşüncelerimizle hayatımızı nasıl yönetebiliyoruz, değiştirebiliyoruz, bu gücü ve yetkiyi nereden alıyoruz? Neden dünyadayız? Allah ile ilişkimiz nasıl? Tüm bunları Kur’an ayetleri ve Kuantum fiziğini birleştirerek anlattım. İlk defa geçmiş hayatları ve reenkarnasyon olgusunu birçok Kur’an ayetiyle birlikte açıkladım ki; bu hayatta yaşadığımız bazı travmaların nedeninin geçmiş yaşantılarımızda saklı olduğunu anlatarak bunların anlaşılması temizlenmesi için yapılacak çalışmalardan söz ettim. ÖZ, EGO, BİLİNÇ, BİLİNÇALTI nedir? Bunları detaylıca anlattım. İnsan hayatını sabote eden duygular ki; bunlar suçluluk, değersizlik, yalnızlık, hak etmeme, yok gibi sayılma, ait hissedememe gibi olguların kişinin hayatını nasıl etkilediği ve yönlendirdiği konularını irdeledim. Okuyucular, bu duyguları temizleyebilecekleri çalışmaları da kitabın içinde bulabilirler. Daha sonra yaratım gücü yani Çekim yasası dediğimiz şey nedir? İstediklerimiz neden olmuyor? Bunun önünde hangi blokajlar yer alıyor? Gibi sorulara karşılık bir şeyi aslında istediğimiz halde neden olamadığı ile ilgili bilgiler aktardım. Bunların bilinçaltımızla alakalı olduğu geçmişte beynimizde oluşan kodları ve negatif inançları hangi yöntemlerle nasıl aşabileceklerini anlattım.

    Özellikle ilişkiler konusuna değindim. Kendimizle, hayatla, dünyayla, Allah ve etrafımızdaki insanlarla ilişkimiz olmak üzere tüm ikili ilişkiler, doğru bildiğimiz yanlışlar, farkında olmadan karşımızdaki kişiyi nasıl etkiliyoruz, nasıl sabote ediyoruz ya da bizi mutsuz eden kişiler acaba bizdeki hangi duyguları bize yansıtıyorlar? Ruhsal yolculuğumuzu nasıl tekamül ediyorlar? Hayatımızda sorun yaşadığımız her kim varsa; eşiniz, sevgiliniz, iş ortağınız, çalışma arkadaşınız, anneniz, babanız, çocuğunuz ile ilgili evde kendi başlarına yapabilecekleri çalışmaları yine kitabımda yer verdim. Bu ilişkileri ve özellikle kendileriyle ilişkilerini çalışmaları da okuyucuların merakla okuyacağına inanıyorum.”

    Anıl Şehirlioğlu’nun “İçinizdeki Mucize” kitabı, tüm kitabevlerinde ve online kitap sitelerinde satışa sunulmuştur.

    Anıl Şehirlioğlu Kimdir?

    İstanbul Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü’nden mezun olan Anıl Şehirlioğlu,uzun yıllar kurumsal şirketlerin turizm departmanlarında görev aldı. Ancak, küçük yaşlardan beri insana, doğaya, metafiziğe karşı duyduğu büyük heves ve merak onu kişisel gelişim konularında sayısız kitap ve araştırmalara yönlendirdi. Yaşadığı olumsuzlukları kökünden çözmek ihtiyacı onu “Kuantum Düşünce” olgusu ile buluşturdu. Geçirdiği hem ruhsal hem fiziksel rahatsızlıkların Kuantum çalışmaları ile şifalandığını gören Anıl Şehirlioğlu, kendini, yaşadığı bu mucizeleri diğer insanlarında yaşaması niyetiyle bu alana adadı.

    “Kuantum Düşünce Tekniği” eğitimini tamamladıktan sonra, eğitim aldığı kurumda Kuantum Düşünce Tekniği eğitmeni olarak uzun süre görev yaptı.“Çocuklar için Kuantum Öğrenme”, “Şamanik Kuantum”, “Kozmik Enerjisi Eğitimi” gibi diğer kuantum eğitimlerini de alarak, hem yetişkinler hem çocuk ve gençler üzerinde çalışmalarına devam etti. Uzmanlığını “Reiki 1 – Reiki 2 Uyumlamaları, Access The Bars Uygulayıcılığı” gibi enerji şifacılığı alanlarında genişletti. Çalışmalarına kendi akademisi bünyesinde devam etme kararı alarak, 2012 yılında RENGARENK YAŞAM AKADEMİSİ’ni açmaya karar verdi. 2018 Yılında yılın en iyi kuantum uzmanı ödülüne layık görüldü.

    Halen uygulamalarını Rengarenk Yaşam Akademisi çatısında sürdürmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.