DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ANKAmall TV yeni spikerleri belirledi

    ANKAmall TV yeni spikerleri belirledi
    26.11.2018
    A+
    A-

    ANKAmall TV’nin heyecan dolu spikerlik yarışması sonuçlandı; Saba Tümer, Burcu Esmersoy ve Mirgün Cabas’tan oluşan ünlü jüri büyük finalde yeni spikerleri belirledi.

    ECE Türkiye tarafından yönetilen Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall’un gelenekselleşen spikerlik yarışmasında büyük final gerçekleşti. Türkiye’nin ilk ve tek alışveriş kanalı ANKAmall TV’nin yeni spiker ve sunucu ekibi ekranların sevilen isimlerinden oluşan ünlü jüri tarafından belirlendi.

    Saba Tümer, Mirgün Cabas ve Burcu Esmersoy’dan oluşan jürinin seçim yapmakta oldukça zorlandığı ve büyük başvuru alan “ANKAmall TV spikerini arıyor” yarışmasında finalistler yarışma boyunca hünerlerini sergiledi. Heyecanın dorukta olduğu finalde yarışmacıların doğal tavırları ve başarılı performansları sadece jürinin değil, izleyicilerin de büyük beğenisini kazandı. 24 adayın finalde ter döktüğü yarışmada ünlü jüri 6 kadın ve 6 erkekten oluşan 12 şanslı ismi belirledi. Yarışmanın kazananları bir yıl boyunca ANKAmall TV’nin gönüllü sunucu ve spikeri olarak görev yapacak.

    Yarışma geleneksel hale geldi

    İlk kez geçtiğimiz yıl yine aynı ünlü isimlerin jüri olduğu yarışma, ülke çapında çok ses getirmiş ve farklı şehirlerden büyük bir katılım gerçekleşmişti. Bu yıl 2’nci kez yapılan yarışmada başvuru yapan binlerce kişi arasından seçilen 12 spiker adayı yıl boyunca ANKAmall TV’de görev alma şansına sahip oldu. Gelenekselleşen yarışmada seçilen spikerler 2019 yılında kültür, sanat, moda, spor, haber, söyleşi gibi alanlarda ANKAmall TV bünyesinde deneyim kazanırken, kendilerini geliştirme imkanı da bulacaklar.

    İşaret diliyle çeviri yapılacak

    Yarışmada işitme engelli konuklar da bir sürpriz yaptı. Aralarında işitme engellilerin ve sosyal hizmet uzmanlarının da olduğu dokuz kişilik ekip, ANKAmall TV’de yayınlanan her programda işaret diliyle çeviri yaparak yer alacak.

    Sahneye çıkan ve önemli mesajlar veren işitme engelli konuklar ve sosyal hizmet uzmanları engellilerle iletişimin daha da ön planda olması için işaret dili kullanımının yaygınlaşması gerektiğini söylediler. Bu yarışma vasıtasıyla seslerini duyurarak daha fazla kişinin işaret dili öğrenmesi, işaret dili tercümanı olmaları konusunda da çağrıda bulundular.

    20’nci yıla yeni sürprizler…

    Kültüre, sanata, gençlere, eğitime büyük önem veren ve ziyaretçilerine konforlu ve avantajlı alışveriş imkanı yanı sıra faydalı ve zengin etkinlikler sunan ANKAmall, bu alanda da klasik alışveriş merkezlerinden ayrışarak topluma her alanda katkı sağlamaya devam ediyor. 2019’da 20’nci yılını kutlamaya hazırlanan alışveriş merkezi, yeni yılda da çok önemli, fark yaratan etkinlikler ve sürprizlerle sadece Ankara’nın değil, Türkiye’nin gözde alışveriş merkezi olmayı sürdürecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.