DOLAR 32,591
EURO 34,8196
ALTIN 2497,879
BIST 9446,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ankara’nın sayılı büyük salonlarından Karadeniz Salonu The Ankara Hotel’de

    Ankara’nın sayılı büyük salonlarından Karadeniz Salonu The Ankara Hotel’de
    04.05.2019
    A+
    A-

    Cengiz Holding, Limak Holding ve Kolin İnşaat ortaklığında hayat bulan hızlı tren garı ve alışveriş merkezi ile aynı kompleks içinde yer alan The Ankara Hotel şehri çevreleyen anayolların tam kalbinde konumlanmış olup Ankara’nın en yeni alışveriş merkezi ile sınırsız bir alışveriş keyfi sunarken, endüstriyel bölgelere olan yakınlığıyla da büyük avantaj sağlıyor. The Ankara Hotel, Hızlı Tren Garı ile aynı komplekste yer alırken bünyesinde toplam 134 oda 225 yatak kapasitesi bulundurmaktadır.

     

    The Ankara Hotel çağdaş tasarımıyla, dünya standartlarında görkemli bir konuma sahip yeni Ankara Tren Garında, geleneksel çarşı kültürüyle, yeni alışveriş trendlerini bir araya getirirken dünyanın en iyi restoran ve barları The Ankara Hotel’i tercih edenlerin beğenisine sunuluyor. The Ankara Hotel Ankara’nın tüm değerlerini en üst seviyeye taşırken iş dünyasının tüm gereksinimlerini de sahip olduğu toplantı odaları ile karşılıyor. Toplantılara değer katarak, sıradanlıktan kurtarmak için, günümüz ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış toplantı salonlarında, 5 kişiden 2200 kişiye kadar tüm kongre ve toplantı organizasyonları için eşsiz bir ortam sunuyor.

     

    The Ankara Hotel’in 6 farklı toplantı salonundan biri olan Karadeniz Salonu büyük çok amaçlı salon olma özelliği taşıyor. 2019 yılının Şubat ayında açılan salonda bugüne kadar kongre, genel kurul ve Bakanlıkların toplantıları gerçekleştirildi. Salon ayrıca fuar, konser, kongre ve tüm toplantı taleplerine de cevap verebilir nitelikte. Karadeniz Salonu’nun öne çıkan özelliği ise 1450 m2 alana sahip kendine özel fuaye alanı ile Ankara’nın sayılı büyük salonlarından biri olması. Ankara manzaralı terası ile Karadeniz salonu 2200 kişiye kadar hizmet sunma kapasitesine sahip.  Karadeniz Salonu ayrıca 8 metre tavan yüksekliği ve sıfır kolonsuz özelliği ile de diğer salonlardan kendini ayırıyor. Karadeniz Salonu büyüklükleri Karadeniz 1 Salonu 600 m2, Karadeniz 2 Salonu 295 m2, Karadeniz 3 Salonu 545 m2 olarak 3 parçaya kadar bölünebilmektedir. Gün ışığı alan Karadeniz Salonu son teknoloji ses ve görsel sunumların yapılabileceği 4 adet barkovizyon ve 4 adet perdeyi de bünyesinde bulundurmaktadır.

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.