DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ankara’nın yeni alışveriş merkezi FUNDAROMA’nın kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet

    Ankara’nın yeni alışveriş merkezi FUNDAROMA’nın kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet
    07.12.2019
    A+
    A-
    • Ankara’nın Çankaya ilçesinde yeni bir yaşam tarzı sunacak olan alışveriş merkezi, şehrin simgesi haline gelecek karma kullanımlı projenin bir parçası… 
    •  1.1 milyar TL yatırım hacmine sahip projenin 2021’de açılması planlanıyor…

    ECE Türkiye, Perakende Günleri 2019’da verdiği davette, başkent Ankara’da inşaatı devam FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ile görevlendirildiğini açıkladı.  32.000 m2 kiralanabilir alan üzerinde yaklaşık 100 mağaza ile faaliyet gösterecek olan alışveriş merkezi, 100 rezidans, 94 ofis ve kent meydanından oluşan karma kullanımlı projenin bir parçası. Funda Grup’un yatırımcısı olduğu, 1,1 milyar TL yatırım hacmine sahip FUNDAROMA’nın 2021 yılının üçüncü çeyreğinde açılması planlanıyor. 

     

    ECE Türkiye CEO’su Stefan Zeiselmaier, “Mükemmel konumu ile FUNDAROMA, Ankara’da prestijli bir karma kullanımlı yapı olarak yükseliyor. Şehrin simgesi haline gelecek olan bu proje, yaşam ve çalışma alanlarını, alışverişi, yeme-içmeyi ve eğlenceyi bir araya getirerek 7/24 hayatın merkezi olacak. Seçkin markalar, restoranlar ve spa alanı bu benzersiz yaşam merkezini benzerlerinden ayırarak bulunduğu bölgenin yeni yüzü haline getirecek. ECE Türkiye, alışveriş merkezinin konsept planlamasını, kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlenecek. Bu çok özel projenin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm gücümüzü, uluslararası bilgi birikimimizi ve Türkiye’deki tecrübemizi, FUNDAROMA’yı Çankaya’nın parlayan yıldızı olarak konumlandırmak üzere kullanacağız” dedi.

     

    Funda Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Şahin, “Büyük emek ve uğraşlar sonucunda titizlikle yürüttüğümüz projemiz, görkemli yapılara imza atmış Mimar Tümay Korucuoğlu ile Funda Grup A.Ş.’nin 40 yıllık inşaat tecrübe ve kalitesiyle gerçekleşen karma  bir projedir. Bu önemli projede, ECE Türkiye ile iş birliği yapmaktan ayrıca mutluluk duyuyoruz. Üstü açılıp kapanabilen meydanı ve çok yönlü giriş-çıkış kapıları ile cadde havasında gezilebilecek konsept bir proje olma özelliğine sahiptir. Ankara-Çankaya’nın en kıymetli arazisi üzerinde konumlanan ve sıra dışı bir mimariye sahip olan inşaatımızın toplam alanı, 111.000 m2‘dir. Karma kullanımlı bu çok özellikli yapı, 21 katlı ofis ve 27 katlı rezidans kuleleri ile 3 kat üzerine inşa edilmiş alışveriş merkezinden oluşmaktadır. Ayrıca projemiz “Sign of the City” yarışmasında Türkiye genelinde karma proje dalında Premium Proje ödülünü almıştır. Projemiz, Çankaya Eski Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nün hemen yanında, yerleşim birimleriyle iç içe, cadde ve bulvarların kesiştiği bir kavşakta yer almaktadır. Ankara’nın yüzük taşı olan projemize herkesin yolu düşecek ve her yol ROMA’ya çıkacaktır” dedi.

     

    FUNDAROMA, Türkiye’nin en gelişmiş ve sosyo-ekonomik seviyesi yüksek ilçelerinden olan Çankaya’da yer alıyor. Çankaya, devlet memurları, bürokratlar, beyaz yakalı çalışanlar ve iş insanlarının ikamet ettiği, yüksek kaliteli konut alanları ile modern yaşam standartları sunan bir ilçe. FUNDAROMA’nın çekim alanında yaklaşık 4 milyon kişi yaşıyor. Turan Güneş ve Simon Bolivar Bulvarlarının kesişim noktasındaki konumu sebebiyle, projeye gerek toplu taşıma araçları gerek özel araçlar ile gerekse yayan olarak kolaylıkla ulaşılabiliyor. Üç kat üzerinde yer alan 1.500 araçlık otopark da ziyaretçilerin kullanımına sunulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.