DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anne adaylarına sanal asistan: Hamilelik Rehberi

    Anne adaylarına sanal asistan: Hamilelik Rehberi
    12.06.2017
    A+
    A-

    Anne adaylarının hamilelik sürecini yakından takip eden, benzer süreci yaşayan kişilerle fikir alışverişi yapmasını sağlayan ve birçok soruya yanıt veren sanal asistan Hamilelik Rehberi kullanıma sunuldu.

    Anne adayları, hamilelikle ilgili merak ettikleri her türlü sorunun yanıtını onlara özel olarak tasarlanan sanal asistan uygulaması ‘’Hamilelik Rehberi’’ kapsamında bulabilecek. Hamilelikle ilgili her konuda doktor ve uzman görüşleri hamilelik süresince anne adaylarının yanında olacak. Ücretsiz bir uygulama olan Hamilelik Rehberi hem iOS hem de Android işletim sistemli akıllı telefonlarda ve tabletlerde size bir tık kadar yakında.

    Hamilelikte anne adaylarının önemli bir desteğe ve danışmana ihtiyacı olduğunu düşünen Op. Dr. Serkan Oral, kendi deneyimlerinden yola çıkarak tecrübeli ve uzman ekibi ile birlikte Hamilelik Rehberi uygulamasını hazırladı. Yayına çıktığı zamandan günümüze kadar 250 binden fazla kullanıcı tarafından indirilen ve aktif olarak kullanılan uygulamanın kullanımı hamilelik sonrasında da bitmiyor. Annelerin bebekleriyle yeni bir hayata adım atmalarını da düşünen bu özel ekip, doğum sonrasında da bebeklerin tüm gelişim evrelerini takip edilebileceği ve bilgilere ulaşılabileceği özel bir dünyaya dönüşüyor. Kısaca Hamilelik Rehberi her zaman ve her şartta anne adayları ve annelerle yol almaya devam ediyor.

    Doğuma hazırlıktan tekme sayacına, bebek isim anketlerinden gebelik haftası detaylarına kadar her türlü önemli bilgiye ulaşmak için Hamilelik Rehberi kullanılabiliyor. Ücretsiz olarak App Store ve Google Play üzerinden indirebilen uygulama ile anne adayları hamileliğin tadını sanal asistanlarıyla çıkarabiliyor.

    Ücretsiz olan Hamilelik Rehberi uygulaması hem iOS hem de Android platformlarında kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.