DOLAR 32,3212
EURO 35,074
ALTIN 2281,328
BIST 9004,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anne&Bebek Yogası Capacity’de büyük ilgi görüyor

    Anne&Bebek Yogası Capacity’de büyük ilgi görüyor
    10.01.2019
    A+
    A-

    Her ay anne ve bebeklerin keyifle güne başladığı, “Zeynep Gözübüyük ile Anne&Bebek Yogası” 10 Ocak Perşembe günü Capacity’de gerçekleşti.

    Capacity AVM’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte anne ve bebekler yeni yılda da bir araya geldi. Anne ve bebeklere yeni arkadaşlıklar edindiren bu özel etkinlik ile yapılan tüm egzersizler sayesinde sağlıklı, bedensel bir aktivite gerçekleşti. Katılımın oldukça yoğun olduğu yogada hem anneler hem de bebekler yepyeni bir başlangıç ve deneyim yaşadı.

    2-10 ay arası bebeklere özel düzenlenen yoga etkinliğinde, bebeklerin sevimli ve neşeli halleri görülmeye değerdi. Hem zihinsel hem de bedensel fayda sağlayan yoganın önemi ile ilgili annelere bilgi veren Zeynep Gözübüyük, egzersizlerin sürekli yapılması gerektiğinin de altını çizdi. Etkinliğin sonunda, katılım gösteren her anneye Capacity tarafından sürpriz hediye çekleri armağan edildi.

    Her ay Capacity AVM’de devam edecek, “Zeynep Gözübüyük ile Anne&Bebek Yogası”nı www. capacity. com.tr adresinden takip edebilir, bebeğinizle birlikte çok özel bir aktivitede birlikte yer alabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.