DOLAR 32,5513
EURO 34,7778
ALTIN 2492,395
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler Eston Şehir Mahallem’de çok mutlu

    Anneler Eston Şehir Mahallem’de çok mutlu
    16.05.2017
    A+
    A-

    Az katlı, yeşille iç içe konseptiyle Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem anneleri çok mutlu etti. Eston Şehir Mahallem Tanıtım Ofisi bahçesi Anneler Günü’nde düzenlenen etkinliklerle şenlik alanına dönüştü. 23 aile sadece Anneler Günü’ne özel yüzde 25 “Senede 1 Gün” fırsatıyla ev sahibi oldu.

    Eston Şehir Mahallem’de düzenlenen Anneler Günü etkinliği, Mayıs ayı etkinliklerinin en renklilerinden biri oldu. Eston Şehir Mahallem Tanıtım Ofisi bahçesindeki etkinliğe katılan aileler, yeşillikler içinde güneşli bir gün geçirdi. Lezzetli ikramlar ve renkli aktivitelerle renklenen Anneler Günü etkinliğine katılanlar, blogger anneler Melek İçmeli Öğüt ve Saadet Algan’la da sohbet etme imkanı buldu. Öğüt ve Algan söyleşi sonrası davetlilerle örnek daireleri gezerken, kişisel hesaplarından yaptıkları canlı yayınla, takipçilerinin sorularını cevapladılar.

    Eston Şehir Mahallem’in annelere özel “Senede 1 Gün” fırsatı tam 23 aileyi çok mutlu etti. Sadece 14 Mayıs Pazar Anneler Günü etkinliğine katılan ve ev sahibi olmaya karar veren 23 aile yüzde 25 indirimden faydalandı ve yeni yuvaları için sözleşme imzaladı.

    Mahallem’de yaşam 5 ay sonra başlıyor

    Bahçeşehir’in gerçek ruhuna uygun az katlı, yeşille iç içe konseptiyle özellikle çocukların ve dolayısıyla annelerin çok mutlu olacağı, özlenen mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem’de hayat Eylül ayında başlıyor. Her biri bahçeli, teraslı veya balkonlu olan dairelerin pencereleri, gün ışığını en fazla alacak şekilde yerden tavana kadar yükseliyor. Projede otopark girişleri, sitenin dış kabuğundan verilerek çocuklara özgür ve güvenli bir mahalle ortamı yaratıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.