DOLAR 32,534
EURO 34,804
ALTIN 2425,721
BIST 9720,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler Günü Hediyesi Armut’tan

    Anneler Günü Hediyesi Armut’tan
    04.05.2017
    A+
    A-

    Anneler Günü yaklaşırken annemize ne alacağımızı şimdiden düşünmeye başladık. Çoğu zaman hediyeler fiziksel ürünlerden oluşsa da, Armut anneler günü için farklı hediye arayışında olanlara ilginç seçenekler sunuyor.

    Günlük hayatın koşuşturmacasında kendisine yeterince vakit ayıramayan annenize, çeşitli hizmetleri Armut ile hediye edip onu mutluluktan uçurabilirsiniz. Mesela, 14 Mayıs Pazar günü için hafta sonu temizliğini bir profesyonele yaptırabilirsiniz. Temizlik sonrası da misler gibi kokan evde sürpriz bir kahvaltı iyi bir fikir olabilir. Bahar geldi ve anneniz son dönemde aldığı fazla kilolardan yakınıyorsa, formunu tekrar yakalamasına yardımcı olmak için Armut üzerinden alacağınız uzman bir diyetisyen hizmetini ya da uzun yıllardır ehliyeti olmasına rağmen isteyip de bir türlü cesaret edemediği direksiyon eğitimi için uzmanından verilecek özel dersi hediye edebilirsiniz. Annesine farklı ve unutulmaz bir hediye sunmak isteyenler, Armut.com veya Armut mobil uygulaması üzerinden kolayca istedikleri hizmete ulaşıp, anneleri için bu özel günü daha da güzel hale getirebilecekler!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.