DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler Günü için Papatya’dan öneriler

    Anneler Günü için Papatya’dan öneriler
    05.05.2020
    A+
    A-

    Zor zamanlar yaşadığımız şu günlerde Anneler Günü daha da anlam kazanıyor. Tasarımları ve renk skalasıyla iç ve dış mekan mobilyalarında fark yaratan Papatya Mobilya, en kıymetlilerimiz, annelerimiz için hediye önerileri sunuyor. Papatya Mobilya’nın çiçek motifini andıran tasarımı Flora Koltuk, birbirinden farklı renkleriyle, çiçeklerimiz, papatyalarımız, bahçelerimiz olan annelerimize verebileceğimiz en özel hediye.

    Özgün tasarımları ve renk skalasına sahip ürünleriyle öne çıkan Papatya Mobilya, bu yıl belki de en anlamlısını yaşayacağımız Anneler Günü yaklaşırken, annelerin beğenisini kazanacak özgün ve özel hediye alternatifleri sunuyor.

    Annelerini farklı ve kullanışlı bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere Papatya tarafından önerilen Flora Koltuk, çiçek motifini andıran tasarımı ve birbirinden güzel renk seçenekleriyle yaşam alanlarına doğayı yansıtan bir hava katıyor. Mor, kırmızı, beyaz, gri, mavi ve sarı renk opsiyonlarıyla dekorasyonu enerjik bir boyuta taşıyan Flora Koltuk, tasarımındaki ayrıcalığın yanı sıra dayanıklılığı ve ergonomik yapısıyla öne çıkıyor.

    Papatya Mobilya herkesin evde kaldığı bugünlerde, tüm ürünlerini telefon ile sipariş yoluyla ve online alışverişlerde ücretsiz teslimat avantajıyla kullanıcılara ulaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.