DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler Günü’nde annenize kahvaltı sürprizi yapın

    Anneler Günü’nde annenize kahvaltı sürprizi yapın
    08.05.2019
    A+
    A-

    Çeşit çeşit ürünleriyle sofraların her daim baş tacı olan Muratbey, Anneler Günü’nde annenize kendi emeğinizle hazırlayacağınız, renkli sunum ve kahvaltı tarif önerileri sunuyor. Annenizi, bu özel günde Muratbey peynirleriyle hazırlayacağınız kahvaltı ile şımartın.

     

    Anneler Günü’nde annelerimize verdiğimiz değeri gösterebilmek için çeşitli hediyeler alsak da ellerimizle hazırlayacağımız güzel bir kahvaltı onları her şeyden daha çok mutlu edebilir. Annenizin yüzünü gülümsetmek için bu Anneler Günü’nde annenize emeğinizi hediye edin.

    Enfes kahvaltı ile bu kez siz annenizi şımartın

    Sizi her zaman karşılıksız seven anneniz için hazırlayacağınız kahvaltıda, doğal sütün lezzeti ile inovasyonu bir araya getiren Muratbey peynirleri en büyük yardımcınız olacak.

    Muratbey peynirlerinden oluşan renkli tabaklarla annenize sevginizi anlatabilirsiniz. Muratbey’in Burgu, Topi, Sürmeli, Tel peynir ve Anadolu lezzetleri ile renkli ve benzersiz bir kahvaltı sofrası hazırlayarak annenizi mutlu edebilirsiniz.

     

    İşte annenizi gülümsetecek sunum önerileri;

    Topi’li domates topları

    Malzemeler:

    Muratbey Topi peynir

    5-6 çeri domates

    5-6 yaprak fesleğen

    Nar ekşisi

     

    Hazırlanışı:

    Çeri domatesleri ikiye bölün. Fesleğen yaprağını Topi’nin çevresine sarın. Kürdanlara önce yarım çeri domatesi geçirin. Fesleğenli Topi’leri üzerine ekleyin, son olarak diğer domates dilimini üstüne kürdan yardımıyla tutturun. İsteğiniz kadar hazırladığınız lezzet çubuklarının üzerine nar ekşisi gezdirin. Afiyet olsun.

     

    Annenize Hazırlayın;

    Burgu Tortilla

    Malzemeler:

    200 gr Muratbey Burgu

    2 adet lavaş

    1 yemek kaşığı zahter

    3 yemek kaşığı zeytinyağı

     

    Hazırlanışı:

    Bir kasede zeytinyağı ve zahteri karıştırın. Lavaşın tek yüzünü tamamen kaplayacak biçimde bu karışımı sürün. 5 adet Burgu’yu lavaşın içine yerleştirin. Lavaşı Burgu’lar ortada kalacak şekilde sarın ve tost makinesinde bastırın. Dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.