DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler Günü’nü Zühre İstanbul ışıltısıyla parlatın

    Anneler Günü’nü Zühre İstanbul ışıltısıyla parlatın
    02.05.2019
    A+
    A-

    Çocuklarının hayatını aydınlatan annelerin en özel hissettiği gün yaklaşıyor. Zühre İstanbul Anneler Günü’nde annesine şıklığı armağan etmek isteyenler için özel ürünler sunuyor. Zühre İstanbul, annelere özel koleksiyonunda mevsimlik pardesüler sunarken, renkli ve desenli şalları ile annelerin dolabına baharı getiriyor

    Bu yıl Anneler Günü’nde, özel bir hediye arayışında olanlar için rengarenk ve çeşitli formlara sahip Zühre İstanbul’un mevsimlik pardesü ve şal modelleriyle şıklığın anahtarını annelere sunmak mümkün. Zühre İstanbul, modern kesimleri ve yenilikçi tasarımlarıyla hazırladığı 2019 İlkbahar – Yaz koleksiyonunda, farklı renk ve desenlerdeki çeşitli hediye seçenekleriyle öne çıkıyor.

    Mevsimlik pardesülerle annelere özel şıklık

    Zühre İstanbul’un yeni koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı model ve renkteki tasarımları, anneler ile buluşmayı bekliyor. Her yaş grubundan anneler için uygun hediye modellerine sahip Zühre İstanbul, gökyüzü tonlarını, doğanın yansıması yeşilleri, hayallere daldıran pembeleri ve pastel tonlarını mevsimlik pardesülerinde ön plana çıkarıyor.

    Anneleri sarıp sarmalayacak kombin tamamlayıcı şallar

    Annelerin kombin tamamlarken en çok tercih ettiği emektar şallar, Zühre İstanbul koleksiyonunda yeniden yorumlanıyor. Yeni sezon şal koleksiyonunu Z patern ile zenginleştiren Zühre İstanbul, annelerin eşarp tercihine yepyeni bir yorum getiriyor. Şıklığını şallarla tamamlamayı seven annelerin kombinlerine beyaz zemin üzerinde kırmızı, sarı ve siyah şeritlerle imzaladığı koleksiyonu ile detay katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.