DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler için her şey KIDS BAZAAR’da

    Anneler için her şey KIDS BAZAAR’da
    20.03.2018
    A+
    A-

    İlki geçen sene Canan&İris Concept Events tarafından düzenlenen ve yoğun ilgi ile karşılaşan Kids Bazaar’ın ikincisi bu sene 22 Mart 2018 tarihinde Zorlu PSM Meydan Fuaye’de yapılacak. Şarkı Yazarı/Yazar Nil Karaibrahimgil “Her Çocuk Bir Evren Anaokulu”nun Doğuş Hikayesi’ni anlatacak.

    GAP Kids, Baby Gap, Marks & Spencer, n11 ve Zubizu sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğe yüze yakın seçkin marka katılacak. Etkinlikte, çocukların bilime daha fazla ilgi duymasını sağlayacak ve Young Guru Academy (YGA) mühendisleri tarafından çocuklara bilimi sevdirme amacıyla tasarlanan, “kendin yap” türünde deneylerden oluşan Twin Bilim Setinin tanıtımı ve bazı markaların yeni ürün lansmanları da gerçekleşecek.

    Kids Bazaar bu yıl da katılımcıları, konusunda uzman birçok değerli konuşmacı ile buluşturacak. Etkinlik boyunca devam edecek söyleşiler aracılığıyla anne ve babalar, beslenme, ilk yardım, uyku, eğitim, kültürel ve zihinsel gelişim, seyahat gibi ebeveynliğe dair birçok konu başlığı hakkında detaylı bilgi edinme ve kafalarındaki sorulara cevap alma imkanına sahip olacak.

    Uzman Psikolog Deniz Bayel’in gün boyu moderatör olacağı söyleşiler kapsamında, Şarkı Yazarı/Yazar Nil Karaibrahimgil “Her Çocuk Bir Evren Anaokulu”nun Doğuş Hikayesi’ni anlatacak.

    Anti-aging uzmanı Uzm. Dr. Banu Özmen, anti-aging anne karnından başlar diyerek, Anne ve Bebek için Beslenmede İlk Adımları katılımcılarla paylaşırken, Hamile Eğitim Uzmanı Ayşe Öner Bebeklik ve Çocukluk Döneminde İlk Yardım ve Ev Güvenliği konusuna dikkat çekecek. Uykusuz Anne Kalmasın kitabının yazarı Pedagog Tansu Oskay ise konuşmasında, ebeveynlerin en çok zorlandıkları konuların başında gelen uyku konusuna odaklanarak, Pozitif Ebeveynlik Yaklaşımıyla Uyku Eğitimi’nin ipuçlarını aktaracak.

    Yazar Özge Lokmanhekim, Çocuklara Kitap Okuma Alışkanlığı ve Sevgisi Kazandırmanın Yollarını paylaşırken, ülkemizin en değerli orkestra şeflerinden Prof. Rengim Gökmen konuşmasında, Müziğin Çocuk Gelişiminde Önemi’ne vurgu yapacak.

    Seyahat Küratörü Ayşe Yağcı, ebeveynlerin, Çocuklarla Nerelere Gidelim, Ne Yapalım? sorusunu cevaplandırırken, Eğitim Danışmanı Dianne Barratt, İngiltere’de 11 Yaş Sonrası için Eğitim İmkanları ve 2018 Yaz Kampları hakkında bilgiler paylaşacak. Girişimci Didem Üzümcüoğlu Çelik ise, ebeveynlik yolculuğunun başındaki annelerin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Kiinde Markasıyla Tanışma ve Türkiye’ye Getirme Hikayesi’ni anlatacak.

    22 Mart Perşembe günü, 10:30 – 20:00 saatleri arasında Zorlu Center PSM Meydan Fuaye’de gerçekleşecek “Kids Bazaar”a giriş ücretsiz olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.