DOLAR 32,5178
EURO 34,7953
ALTIN 2430,993
BIST 9729,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annelere en özel hediyeler Home Store’da

    30.04.2018
    A+
    A-

    Mayıs ayının gelmesiyle anneleri mutlu etmek ve özel hissettirmek için herkeste tatlı bir telaş başlıyor. Home Store bu Anneler Günü’nde annelere layık en güzel hediyeyi bulmak için doğru adresiniz oluyor.

     

    Birbirinden şık ve kullanışlı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Home Store, bu yıl da Anneler Günü’nü özel kılmak isteyenlerin tercihi oluyor.

    Bu özel gün için annesine hem çok yakışacak hem de göz kamaştıracak hediye vermek isteyenlerin uğrak yeri olan Home Store, elbiselerden tulumlara pantolonlardan bluzlara kadar uzanan yeni koleksiyonuyla göz kamaştırıyor. Şıklığın en ince detaylarını gün yüzüne çıkaran elbiseler Home Store aksesuarlarıyla yeniden hayat bulurken, anneler bu kombinle özel günlerde fark yaratmanın tadını yaşıyor.

    Home Store’un annelere özel koleksiyonunu incelemek veya satın almak için Home Store mağazalarını ve www. homestore. com. tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.