DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annelere online dekorasyon hediyesi

    Annelere online dekorasyon hediyesi
    02.05.2018
    A+
    A-

    İnternet üzerinden kullanıcılarına online iç mimarlık ve dekorasyon hizmeti veren EvimiTasarla.net, Anneler Günü‘nde alışılagelmişin dışında bir hediye vermek isteyenlere alternatif sunuyor. Annelerine farklı bir armağan vermek isteyenler, sisteme girerek diledikleri dekorasyon stillerini oluşturuyor ve annelerinin beğenisine uygun kapsamlı rehberlik hizmeti alıyor.

    Geniş kitlelerin kolaylıkla iç mimarlık danışmanlığı almasını sağlayan EvimiTasarla.net, kişilerin kendi tarzlarına uygun, yaşam alanlarının ölçüleriyle uyumlu, doğru yerleşim planına sahip tasarım anlayışına erişimini kolaylaştırıyor. Anneler Günü‘nde farklılık arayanlar için alternatif oluşturan EvimiTasarla.net, Anneler Günü‘ne özel olarak %10 indirim imkanı da sunuyor.

    Hayatı güzelleştiren çözümler

    EvimiTasarla.net iç mimari ve dekorasyon çözümlerini herkes için ulaşılabilir kılmak, yoğun iş ve aile yaşamı olan bireylerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla faaliyet gösteriyor. Tek bir dijital platform altında tüm iç mimarlık çözümleri ve dekorasyon trendlerini bir araya getirerek tercih yapmayı kolaylaştıran dijital platformun arkasında profesyonel ve deneyimli bir ekip çalışıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.