DOLAR 32,5395
EURO 34,9858
ALTIN 2422,467
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annelere özel koleksiyon tasarımları

    Annelere özel koleksiyon tasarımları
    09.05.2017
    A+
    A-

    Ev ve ofisler için mobilyalardan cam-porselen aksesuarlara, kilim ve tekstil ürünlerinden aydınlatmalara kadar zengin seçkileri bütünsel kurgular içerisinde sunan Koleksiyon, Anneler Günü’ne özel tasarımlarla onlarla geçecek her ana değer katmaya çalışıyor. Faruk Malhan imzalı Eser-i İstanbul yemek takımı ile çayın tadını kültürel öğelerle harmanlamaya adanan Dervish İrismano çay seti, bu özel günde hayatımızın en değerli öznelerini bekliyor.
    Zamansız ve zarif tasarımlarla özel günlere özgün anlamlar yükleyen Koleksiyon, annelerle birlikte geçirilecek her anı ölümsüzleştirecek tasarımlar sunuyor.
    Yemek masalarının vazgeçilmez bir parçası olacak Faruk Malhan imzalı Eser-i İstanbul yemek takımı, kullanmaktan zevk alınan, yenilen yemeğin tadının tekrar tekrar çıkarılacağı, sofra kurmaktan ve ikram yapmaktan zevk duyulan bir ürün olarak bu özel güne sesleniyor.
    Anadolu sofra kültüründen ilham alan Eser-i İstanbul, İstanbul’a saraydan miras kalan özenli porselen geleneğiyle birleşiyor. Bone China kalitesiyle üretilen yemek ve çay takımı, özgün hatları, sade, altın ve platin seçenekli kenar çizgileriyle keyifli sofralara geleneğin yeni yorumunu taşıyor. Eser-i İstanbul, tasarımı, özenli oranları, uyumlu ve işlevsel kavisleri ile kullanıldıkça keşfedilmeyi bekliyor.
    Anneler kadar zarif
    Bir başka özel tasarım ise üzerindeki desenleri ile kültürümüzde yerleşik çay rütüeline zarafet katmaya adanmış Dervish İrismano çay seti. Yine Faruk Malhan imzası taşıyan tasarım, sohbetlerde, kutlamalarda, keyif anlarında, kültürel mirasımıza ait değerleri selamlıyor. Çayın tadını kültürümüzle harmanlayan Dervish İrismano çay seti, annelerimizle yapacağımız çay ritüellerimize zarafet katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.