DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annelerin renkli yardımcısı MUM’larda Anneler Günü kampanyası

    Annelerin renkli yardımcısı MUM’larda Anneler Günü kampanyası
    09.05.2017
    A+
    A-

    Bosch Ev Aletleri, annelere zaman kazandıran çok amaçlı mutfak makinesi MUM serisinin renkli ürünlerine özel Anneler Günü Kampanyası düzenledi. Tüm sofraları büyük bir keyifle ziyafete dönüştüren ve anneleri mutfakta rahat ettiren güçlü serinin en renkli ürünleri kampanya boyunca 651 TL yerine 510 TL’ye sunuluyor.

    Bosch’un tasarım ödüllü güçlü mutfak makinesi MUM serisinin mor, mavi ve sarı renk seçeneklerine sahip 54Y00, 54P00 ve 54D00 ürünlerinde Anneler Günü Kampanyası sürüyor. Mayıs ayı boyunca sürecek olan kampanya ile 651TL yerine 510TL’ye satış fiyatıyla tüketiciyle buluşacak. Annelerin mutfaktaki güçlü ve renkli yardımcısı MUM ürünleri ile tam kıvamında kabaran kekler, ağızda dağılan lezzetli kurabiyeler ve çıtır çıtır ekmekler hazırlamak çok kolay. MUM, farklı renkleriyle ve kullanışlı aksesuarlarıyla her mutfağa ve her tarife uyum sağlarken güçlü motoruyla zorlu yemekleri de keyfe dönüştürüyor, annelere zaman kazandırıyor.
    Bosch’un 900 Watt gücündeki çok amaçlı mutfak makinesi MUM serisinin 3,9 litre kapasiteli geniş paslanmaz çelik karıştırma kabı ile hayal edilen her yemeği, hamur işini ya da tatlıyı kolay ve hızlı bir şekilde hazırlamak mümkün. MUM’ın kurabiye aparatıyla yaratıcı kurabiyeleri hazırlamak da oldukça kolay ve eğlenceli. 7 farklı hız kademesi ile yoğurma, çırpma, karıştırma gibi emek isteyen bütün işleri mükemmel bir şekilde yapan MUM mutfak makineleri, Dinamik üç boyutlu karıştırma sistemi MultiMotion Drive sayesinde ürünün yoğurma uçları, kullanıcıları hiç yormadan kabın her köşesine kolayca ulaşıyor. Böylece tüm malzemeler homojen bir şekilde karışıyor ve tam kıvamında karışımlar elde edilebiliyor. MUM, isteğe bağlı olarak temin edilebilecek 50’den fazla aksesuarı sınırsız tarif seçeneği de sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.