DOLAR 32,4899
EURO 34,7473
ALTIN 2421,169
BIST 9688,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annelerinize özel bakım günü

    Annelerinize özel bakım günü
    02.05.2018
    A+
    A-

    Anneler Günü yaklaşırken içinizi ne hediye alacağım telaşı sarıyorsa,  onlara Qualitasspa’nın cilt bakım paketlerinden birini hediye ederek benzersiz bir deneyim yaşatabilirsiniz. Qualitasspa, bu güne özel uyguladığı yüzde 25 indirim kampanyası kapsamında birbirinden keyifli masaj ve bakımlarıyla annelerinize unutamayacağı bir gün vaat ediyor.

     

    Annenize verebileceğiniz en güzel hediye kocaman bir ‘seni seviyorum’ olsa da bu yıl Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, annenize unutulmaz bir gün hediye etmenin kapılarını aralıyor.

     

    Anneler Günü’nü yüzde 25 indirim kampanyasıyla taçlandıran Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, annenizle birlikte size de keyifli bir gün sunuyor. Bu özel günde annenizin kalbini, eşsiz cilt bakım rutinleriyle büyüleyen Qualitasspa, onları kış aylarının yorgunluğundan arındırarak yaza hazır hissetmelerini de sağlıyor.

     

    Hayata açılan lezzet…

    Hazırladığı eşsiz menüsü ile Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde hizmet veren Carême Restaurant ise geleneksel Türk ve Osmanlı mutfaklarından seçilmiş birbirinden lezzetli tatlarında yüzde 30 indirim uygulayarak annelerin damaklarında unutulmayacak bir tat bırakıyor.

     

    13 Mayıs Pazar günü Wyndham Grand İstanbul Levent’in Anneler Günü’ne özel oluşturduğu fırsatlardan yararlanarak, sadece bir gün değil her gün değerli olan annelerinize mutluluğu ve huzuru armağan edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.