DOLAR 32,5977
EURO 34,8036
ALTIN 2489,625
BIST 9462,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneniz için baharı eve getirin

    Anneniz için baharı eve getirin
    25.04.2017
    A+
    A-

    Yenilikçi tasarımlarıyla cama heyecan katan LAV, estetikle sadeliği buluşturan ürünleriyle olduğu kadar, farklı kullanım ve sunum önerileriyle de ilham veriyor. Anneler Günü’ne özel, ADA serisine ait farklı ebatlardaki bardaklarıyla herkesin evde kolayca ve kendinden bir şeyler katarak hazırlayabileceği fikirler sunan LAV, küçük mutluluklar yaratmanın sınırı olmadığına dikkat çekiyor.

    Camın yenilikçi markası LAV, Anneler Günü’nde annelere çiçeklerin saflığını ve güzelliğini estetik dokunuşlarla sunuyor. LAV’ın farklı ebatlardaki ADA serisi bardakları baharın renkleriyle buluşuyor ve Anneler Günü’nde anneleri mutlu etmek için sofraları süslüyor.

    Sofralara baharı taşıyın
    Rengarenk çiçeklerle hazırlanan bir demet, bazen hediyelerin en güzelidir. LAV, annelerini çiçeklerle mutlu etmek isteyenler için farklı bir öneride bulunuyor ve biraz sevgi, biraz da yaratıcılıkla herkesin hazırlayabileceği bir sunumla evlere bahar neşesini getiriyor. Dilediğiniz renkte kurdelelerle bir araya getirilen boy boy ADA serisi bardaklarına serpiştireceğiniz farklı çiçekler, kişiye özel, mutluluk verecek küçük bir sürprize dönüşüyor. Klasik çiçek demetlerine yenilikçi bir yorum katmak isteyenler, evin her yerinde sergilenebilen bu kompozisyonla, Anneler Günü’ne farklı bir değer de katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.