DOLAR 32,6
EURO 34,8011
ALTIN 2499,006
BIST 9456,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annenize sevginizi Paşabahçe mağazalarıyla gösterin

    Annenize sevginizi Paşabahçe mağazalarıyla gösterin
    09.05.2017
    A+
    A-

    Paşabahçe Mağazaları, birbirinden şık hediye seçenekleriyle, Anneler Günü’nde de annelerin yüzünde kocaman bir tebessüm yaratacak.

    Paşabahçe Mağazaları, annesine hediyelerin en güzelini arayanlara bu yıl da pek çok farklı seçenek sunuyor. Yıllardır en güzel ve özel anlara eşlik eden Paşabahçe Mağazaları, şık sunum önerileri ve ilham veren ürünleriyle hediye seçiminizi kolaylaştırıyor. Paşabahçe Mağazaları günlük kullanıma yönelik ürünlerin yanı sıra portföyündeki el imalatı ve sınırlı üretim koleksiyon ürünleriyle de her ihtiyaca uygun fikir ve öneriler sunuyor.
    Ev yaşamının her alanına dair sunulan hediye seçenekleri içinden tercihi annenize bırakmak için GIFTCARD ve bu özel günü özel bir koku ile bütünleştirmek için kolonya farklı hediyeler olarak öne çıkıyor.
    Anneler Günü hediyesini alırken KULÜP Kart ailesine de katılan müşteriler, ilk alışverişlerinde %10 indirim avantajından yararlanabiliyor ve sonraki alışverişlerinden puan kazanıyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.