DOLAR 32,6192
EURO 34,7417
ALTIN 2501,103
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annenizi sevindirecek tasarımlar Buka Sofa’da

    Annenizi sevindirecek tasarımlar Buka Sofa’da
    06.05.2017
    A+
    A-

    Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen mobilya markası Buka Sofa, Anneler Günü’nde kadınların hayatına renk katan ve mutlu eden ürünleri bir araya getiriyor. Buka Sofa’da yer alan birbirinden farklı ürünler, annelere sevgi, özlem, hatıra gibi birçok özel duyguyu bir arada yaşatacak.

    Buka Sofa’nın yüzde yüz pamuklu kumaşlar kullanılarak üretilen havlu ve bornozları rahatını düşünen anneler için alternatif oluyor. Yüksek su emici özellikleri sayesinde rahat bir kullanım sunan ürünler, toprak tonlarının yanı sıra gülkurusu mavi ve beyaz tonlarıyla da öne çıkıyor.

    Evine küçük değişiklikler yapmak isteyen annelere
    Buka Sofa’nın her zevke uygun yastık modelleri evinde küçük dokunuşlar yapmak isteyen anneler için birebir. Geometrik desenlerin yanı sıra düz ve sade modellerin de öne çıktığı yastık koleksiyonu, geniş renk ve desen seçenekleriyle her eve uyum sağlayabiliyor. Beğendiğiniz yastıkların farklı boyut seçeneklerini de bulmak mümkün.

    Baharın enerjisini yansıtan aksesuarlar
    Buka Sofa mumlukları, şamdanları, bibloları ve dekoratif kaseleriyle Anneler Günü’nde annelerin kalbini çalıyor. Orta sehpaları ve masaları renklendirmek için kullanılan mumluklar evlere sıcak ve samimi bir ambiyans yaratıyor. Ahşap veya ahşabın farklı renklerle buluştuğu Buka şamdanları ise ev dekorasyonunun vazgeçilmezlerinden oluyor. Doğadan ilham alınan biblolar ve dekoratif kaseler ise evinde küçük değişiklikler isteyen anneler için birebir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.