DOLAR 32,4273
EURO 34,4273
ALTIN 2488,517
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anthony Joshua Jarell Miller boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor

    Anthony Joshua Jarell Miller boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor
    21.05.2019
    A+
    A-

    Ağır sıklette 22 maçta 21 nakavt ile boks dünyasının efsane isimler arasına girmeyi başaran Nijerya asıllı İngiliz boksör Anthony Joshua’nın yeni rakibi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu: Jarell Miller…
    WBA, WBO, IBF ve IBO Dünya Ağır Sıklet Şampiyonu Joshua, Amerikalı rakibi ile 1 Haziran 2019’da Madison Square Garden, New York’ta karşı karşıya gelecek. 2013 yılında profesyonel olan Joshua, daha güçlü rakiplerini nakavt etmeyi başarırken sadece Joseph Parker’ı nakavt etmeyi başaramadı.

    MAÇ İPTAL EDİLDİ
    Ancak Jarell Miller’de doping çıkması sonucu maç iptal edildi. Şimdi Joshua’ya rakip aranıyor. İlk olarak teklif Kübalı Luis Ortiz’e teklifte bulunuldu. Ortiz’e 5 milyon dolarlık teklif yapılırken menajerlik ajansı teklifin iki katını; 10 milyon dolar istedi. Joshua’nın rakibinin Andy Ruiz oldu..

    MAÇ 2 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ
    Joshua yeni rakibi ile 2 Haziran 2019 Pazar günü Madison Square Garden, New York’ta karşı karşıya gelecek. IBF-WBA-WBO-IBO Ağır Sıklet Şampiyonluk maçını S Sport Plus canlı olarak yayınlanacak. New York’taki Joshua – Ruiz maçı Pazar günü saat  01:00‘de başlayacak. Joshua – Ruiz maçı için TV’lere gelen listede ring yürüyüşünün sabah TSİ 5:18 gibi olması, maçın başlangıcının ise 5:30’a doğru olması planlanıyor.

    S Sport Plus, Web , numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. S Sport 2, Turkcell TV+ 78 numaralı kanaldan şifreli olarak izlenebilmektedir.

     

    JOSHUA’NIN YENİ RAKİBİ VE MAÇ SAATİ

     

    JARRELL MILLER KİMDİR?

    Bugüne kadar 24 maça çıkan “Büyük Bebek” lakaplı 30 yaşındaki Jarrell Miller, 193 cm boyunda ve 198 cm’ye kadar uzanabiliyor. 23 maçın 20’sini nakavt eden Miller’in bir beraberliği bulunuyor. Miller, 2013 yılında Joey Dawejko ile berabere kalmıştı. Amerikalı boksör rakiplerinin 20’sini nakavt etmeyi başardı.

    İKİ BOKSÖRÜN KARŞILAŞTIRILMASI
    Anthony Joshua     –          Jarrell Miller
    Yaş: 29                                      – 30
    Boy: 198 cm                              -193 cm
    Uzanma mesafesi: 208 cm     -198 cm
    Raund: 84                                   – 89
    Nakavt oranı: %95                    – %83

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.