DOLAR 32,5324
EURO 34,9496
ALTIN 2439,976
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AquaClean Mera ile maksimum düzeyde konfor ve hijyen

    AquaClean Mera ile maksimum düzeyde konfor ve hijyen
    11.09.2018
    A+
    A-

     Geberit mühendisleri tarafından son teknolojiyi kullanarak geliştirilen Mera, AquaClean serisindeki diğer tüm akıllı klozetler gibi kullanıcısını maksimum düzeyde konfor ve hijyen ile buluşturuyor. Gelişmiş teknolojisi ve kesintisiz geçişlerine devrim niteliğindeki özelliklerini de ekleyerek kullanıcısına etkileyici bir deneyimle buluşturan Mera, 5 farklı yakınlık algılama ayarına sahip olmasının dışında kullanıcısını algılayarak ortam ışığını yakıyor ve otomatik olarak harekete geçiriyor.

    Geberit, İngiliz tasarımcı Christoph Behling’in İsviçre dağlarından yeryüzüne ulaşan sulardan ilham alarak tasarladığı AquaClean Mera ile kullanıcısına maksimum düzeyde konfor ve hijyenle buluşturuyor. AquaClean serisindeki diğer tüm akıllı klozetler gibi, İsviçre dağlarından yeryüzüne ulaşan sulardan ilham alınarak tasarlanan Mera, İsviçre Alpleri’ndeki Üst Engadine vadisinden ve Po Irmağı yoluyla Adriyatik Denizi’ne akan ana su kaynağının ismini alarak markanın geleneğini yaşatıyor.

    Şık tasarımıyla da beğeni toplayan Mera, yenilikçi özellikleriyle kullanıcısına ilk gün yaşadıkları heyecanı ve hayranlığı asla kaybettirmiyor. Patentli WhirlSpray taharet teknolojisinin sunduğu dinamik havalandırma ile güçlendirilmiş titreşimli sprey sunan Mera‘da, son derece nazik bir temizlik sağlamak için iki püskürtme başlığı kullanılıyor. Tüm detaylarında maksimum hijyen düşülerek tasarlanan Mera, kadınlara özel püskürtme özelliği sunarak yumuşak bir dokunuş sağlıyor.  Asimetrik iç geometrisi sayesinde üst düzey hijyen garantisi sunan Mera, sahip olduğu TurboFlush sessiz deşarj teknolojisiyle kendi segmentindeki ürünlerden ayrılıyor. 5 farklı yakınlık algılama ayarına sahip olan Mera, kullanıcısını algılayarak ortam ışığını yakıyor ve otomatik olarak harekete geçiriyor. 7 farklı renk seçeneği bulunan ortam ışığının ise ışık yoğunluğu 5 kademede ayarlanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.